breaking news Νέο

Το πανόραμα του Κυπέλλου

Το πανόραμα του Κυπέλλου

Το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν εννέα αγώνες στα πλαίσια του κυπέλλου Ελλάδος, ενώ ένας διεξάγεται σήμερα Τρίτη και δύο, μεταξύ των οποίων και το παιχνίδι ΒΕΡΟΙΑΣ – Διαγόρα αύριο Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου.

Από τους εννέα αγώνες που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο οι οκτώ ήταν στα πλαίσια της 3ης φάσης μεταξύ Κυπελλούχων των ΕΠΣ που έχουν περάσει από τις δύο προηγούμενες φάσεις και ομάδων της Football League.

Στους τρεις επικράτησαν Κυπελλούχοι των ΕΠΣ και στους υπόλοιπους πέντε ομάδες που προέρχονται από την Football League.

Ο Αετός Ορφανού, ο Πανθηραϊκός και ο Πανσερραϊκός περσινοί κυπελλούχοι των ΕΠΣ επικράτησαν του Θεσπρωτού, του Ο.Φ. Ιεράπετρας και της Τρίγλιας που αγωνίζονται πλέον στο πρωτάθλημα της Football League.

Στην αντίπερα όχθη από την πλευρά των ομάδων της Football League που σ' αυτήν την φάση, όλες ήταν φιλοξενούμενες προκρίθηκαν στην 4η φάση στην οποία θα μπουν και οι ομάδες της Super League 2, ο Ασπρόπυργος (κέρδισε στην παράταση την Ελασσόνα 0-1, τα Τρίκαλα επικράτησαν στην Επισκοπή (Κρήτης) της γηπεδούχου 1-2, η Καβάλα που προκρίθηκε επίσης στην παράταση σε βάρος του Θιναλιακού με 0-1, το Αιγάλεω που ύστερα από έναν επεισοδιακό αγώνα στο 92' πήρε την νίκη με αντίπαλο τον Ξενοφών Κρεστένων (1-2) και ο Ιωνικός η μοναδική ομάδα που πέρασε κερδίζοντας τον αντίπαλό της (Πανδραμαϊκό με καθαρό σκορ (0-3).

Αύριο Τετάρτη διεξάγονται άλλα δύο παιχνίδια αυτά μεταξύ ΒΕΡΟΙΑΣ Διαγόρα και Σπάρτης – Ιάλυσου, ενώ σήμερα Τρίτη στα πλαίσια της 1ης φάσης ο Πανσαμαϊκός θα αντιμετωπίσει τον  Αιολικό (και οι δυο ομάδες είναι περσινές κυπελλούχες ΕΠΣ και αγωνίζονται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα).

Τέλος το περασμένο Σάββατο διεξήχθη και η συνάντηση της Αταλάντης με τον Ατρόμητο Πατρών (Κυπελλούχες ΕΠΣ) με την γηπεδούχο ομάδα να παίρνει την νίκη με 1-0 και στην επόμενη φάση (3η) θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τον Ολυμπιακό Βόλου (ομάδα της Football League).

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο.

 

Ελασσόνα – Ασπρόπυργος     0-0   0-1 παρ.

Αετός Ορφανού – Θεσπρωτός       2-1

Επισκοπή – Τρίκαλα       1-2

Θιναλιακός – Καβάλα    0-0   0-1 παρ.

Πανδραμαϊκός – Ιωνικός        0-3

Πανθηραϊκός – Ο.Φ. Ιεράπετρας   0-0 5-4 πεν.

Ξενοφών Κρεστενών – Αιγάλεω    1-2

Αταλάντη – Ατρόμητος Πατρών   1-0 (2η φάση)

Πανσερραϊκός – Τρίγλια        2-0

Πανσαμαϊκός – Αιολικός (1η φάση) σήμερα

ΒΕΡΟΙΑ – Διαγόρας (Τετάρτη 4 μ.μ.)

Σπάρτη – Ιάλυσος (Τετάρτη 3 μ.μ.)

• Η Αταλάντη που προκρίθηκε στην 3η φάση θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τον Ολυμπιακό Βόλου σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΟ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής