breaking news Νέο

Λ.Τσαβδαρίδης: "Αναβαθμίζεται το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι". Πρόσληψη 3000 εργαζομένων μέσω ΑΣΕΠ"

  • Λ.Τσαβδαρίδης:
  • Λ.Τσαβδαρίδης:

Από το πολιτικό γραφείο του Αν. Γεν. Γραμματέα ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :

-->Αναβάθμιση και επέκταση του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»!

-->Θα συνεχιστεί κανονικά καθώς έχουν εξασφαλιστεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους 62,5 εκατομμύρια ευρώ.

-->Θα στελεχωθεί με μόνιμο προσωπικό που θα προσληφθεί με διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ.

-->Μέχρι τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και την πρόσληψη των περίπου 3.000 εργαζομένων που θα στελεχώνουν το πρόγραμμα, οι σημερινοί εργαζόμενοι θα παραμείνουν στις θέσεις τους.

Αυτές είναι οι δεσμεύσεις του Υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου στα δίκαια αιτήματα του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου Συλλόγων και Σωματείων ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, όπως ανακοινώθηκαν ήδη από τα δικά του επίσημα χείλη.

Αιτήματα τα οποία ήδη μου είχαν κοινοποιηθεί από την Ένωση Προσωπικού Υπηρεσιών ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Κεντρικής Μακεδονίας στη σχετική συνάντησή μας στις 21 Αυγούστου και τα οποία ΑΜΕΣΩΣ μετέφερα στον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών, σεβόμενος την αγωνία των συμβασιούχων του Προγράμματος και ασκώντας κάθε δυνατή πίεση για την γρήγορη συνάντηση του Υπουργού μαζί τους.

Όπως και έγινε. Γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ιδιαίτερα δε σημαντικό είναι το γεγονός ότι υπάρχει ήδη συνεργασία με τους 270 Δήμους που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, ώστε να υπάρξει βελτίωσή του προς όφελος συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα (τρίτη ηλικία, ΑΜΕΑ). Ήταν δεδομένη εξάλλου η δέσμευση του Πρωθυπουργού μας, του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», προσφέρει πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο και πρέπει να συνεχιστεί.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής