breaking news Νέο

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΛΙΚΗΣ : Δεύτερος κατετάγη ο Φίλιππος Βέροιας

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΛΙΚΗΣ : Δεύτερος κατετάγη ο Φίλιππος Βέροιας

Τη δεύτερη θέση στου τουρνουά μπάσκετ, που διοργάνωσε ο ΓΑΣ “Μελίκη” το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου και συμμετείχαν ακόμα ο ΠΑΣ Γιάννινα και οι Ικαροι Τρικάλων, κατέλαβε ο Φίλιππος Βέροιας.

Οι “ερυθρόλευκοι” του Δημήτρη Γκίμα επιβλήθηκαν των Ικάρων Τρικάλων με 71-60 την πρώτη ημέρα του τουρνουά και πέρασαν στον μεγάλο τελικό της επομένης ημέρας. Εκεί κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα, από τον οποίο γνώρισαν την ήττα με 86-74.

Δοθείσης της ευκαιρίας ο τεχνικός καθοδηγητής επί 20 συναπτά έτη του Φιλίππου χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του πλην του Βασίλη Βάλλιου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού του αστράγαλο.

 

Στο κύπελλο η προσοχή

Πλεον, ο Φίλιππος στρέφει την προσοχή του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Εσπερο Λαμίας στην έδρα του τελευταίου, με τον οποίο θα ξεκινήσουν και οι επίσημες υποχρεώσεις των “ερυθρολεύκων” της Βέροιας στην αγωνιστική σεζόν 2019-2020.

Θυμίζουμε πως σε περίπτωση νίκης - πρόκρισης ο Φίλιππος θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ “Δ. Βικέλας” (Μακροχώρι) τον Κοροϊβο Αμαλιάδας (ομάδα της Α2), παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22/9 και ώρα 17.00.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής