breaking news Νέο

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: ΠΑΟΚ και Ροδοχώρι στην κορυφή

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: ΠΑΟΚ και Ροδοχώρι στην κορυφή

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ήταν ο νικητής του πρώτου φετινού ντέρμπι κορυφής της Α' κατηγορίας με αντίπαλο την Νάουσα, ενώ εύκολη, όπως εξάλλου αναμένονταν ήταν η επικράτηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου και του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας.

Συγκεκριμένα αναφορικά με τις ομάδες που διεκδικούν σε πρώτη φάση την είσοδό τους στην τετράδα των πλεϊ οφ, ο ΠΑΟΚ νίκησε στην έδρα του, το ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας με 3-1 τον ΦΑΣ Νάουσα, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου με 3-0 τον Ολυμπιακό και ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας με 6-1 στο γήπεδο της Κουλούρας την τοπική ομάδα, ενώ ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος έχασε εκτός έδρας από τον σκληροτράχηλο φέτος Αχιλλέα με 2-1, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις αυτών που υποστηρίζουν ότι η ομάδα του Πλατέος πολύ δύσκολα θα παραμείνει μέχρι το τέλος στην διεκδίκηση μιας από τις τέσσερις θέσεις που οδηγούν στα πλεϊ οφ.

Έτσι μετά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παραμένουν δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου έχοντας συγκεντρώσει το απόλυτο των βαθμών. 12 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες. Στην δεύτερη θέση ακολουθούν ο ΦΑΣ Νάουσα και ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας που έχουν από 9 βαθμούς.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια θα πρέπει να σταθούμε στις εκτός έδρας νίκες του Άρη Παλαιοχωρίου και του Αστέρα Τριποτάμου. Ο  πρώτος νίκησε στο Μακροχώρι με 1-0 την τοπική ομάδα και ο δεύτερος στο γήπεδο του Νεοκάστρου τον Φίλιππο Μελίκης με 4-2.

Εκτός έδρας νίκη όμως πήρε και η ΑΕ Χαρίεσσας κερδίζοντας στο γήπεδο του Σταυρού την τοπική Θύελλα με 1-0.

Μετά λοιπόν από τέσσερις αγωνιστικές δίχως βαθμο (τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια παραμένουν, η Α.Ε. Ποντίων που έχασε 2-0 στον Κοπανό, ο Ολυμπιακός Νάουσας που όπως ήδη αναφέραμε ηττήθηκε με 3-0, επίσης στην έδρα του από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ο Φίλιππος Μελίκης που το περασμένο Σάββατο συμπλήρωσε επίσης τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα για το πρωτάθλημα (το περασμένο Σάββατο με 4-2 από τον Αστέρα Τριποτάμου).

Να δούμε όμως ξεχωριστά τα οκτώ παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας της Ένωσης μας.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ 3-1: «Ασπρόμαυρο» βάφτηκε το πρώτο ντέρμπι κορυφής της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας, καθώς ο ΠΑΟΚ νίκησε στην έδρα του, το ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας τον ΦΑΣ Νάουσας με 3-1 και τον απομάκρυνε από την πρώτη θέση στην οποία πλέον ισοβαθμούν δύο ομάδες. Ο προχθεσινός θριαμβευτής ΠΑΟΚ και ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που όπως αναμένονταν νίκησε εύκολα εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Νάουσας και έκανε και αυτός τα τέσσερα στα τέσσερα.

Στο ντέρμπι της κορυφής ο μετέπειτα νικητής προηγήθηκε στο σκορ στο 20' με τον Γιώργο Κίτσα, με τη Νάουσα να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 40' με τον Ντέλλα.

Στην επανάληψη πιο ουσιαστικός ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τον Χαρισούδη στο 62' και τον Γιώργο Κίτσα στο 70' και πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ασβεστόπουλος (Ιωαννίδης – Μαυρίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.- ΡΟΔΟΧΩΡΙ 0-3: Εύκολη και αναμενόμενη νίκη του ΓΑΣ Ροδοχωρίου στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου επί του Ολυμπιακού Νάουσας με 3-0.

Η φιλοξενούμενη ομάδα που ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού προηγήθηκε σχετικά νωρίς με γκολ του Αναστασόπουλου και με τη συμπλήρωση του πρώτου 35λεπτου έκανε το 0-2 με τον Ρίσσου. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ταχύτητα με αποτέλεσμα το σκορ να μην αλλάξει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μ. Μπαζαρτζικλή (Χριστοδούλου – Αστεστάρας).

ΚΟΥΛΟΥΡΑ – ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ 1-5: Εύκολη νίκη και για τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας που κέρδισε στο γήπεδο της Κουλούρας την νεανική τοπική ομάδα με 1-6.

Όπως φανερώνει και το σκορ οι νικητές ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να περάσουν ένα εύκολο απόγευμα.

Η Αγία Μαρίνα προηγήθηκε στο σκορ με δύο γρήγορα γκολ του Αργυρόπουλου και του Αργυρίου και το 0-2 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Με την έναρξη της επανάληψης η Κουλούρα μείωσε με τον Τζήμα (48') και ενώ προς στιγμή φάνηκε ότι ξαναμπαίνει στο παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές πετυχαίνοντας άλλα τρία τέρματα με τους Αργυρόπουλο, Δημητρούση (δύο τέρματα) και Αργυρίου διαμορφώνοντας το τελικό 1-6.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης (Κωστούλης – Γκόγκας).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΠΛΑΤΥ 2-1: Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Αχιλλέας Νάουσας αξιοποίησε την έδρα του και πήρε την νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που φαινομενικά διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ.

Στο σκορ προηγήθηκε η γηπεδούχος στο 65' με τον Κωστόπουλο με την ομάδα του Πλατέος να ισοφαρίζει το σκορ στο 85' με τον Βούλγαρη. Στο 90' όμως ο Ρούσος έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Ζαχαριάδης – Τσιουγγαρής).

ΣΤΑΥΡΟΣ – ΧΑΡΙΕΣΣΑ 0-1: Με γκολ που πέτυχε με ατομική προσπάθεια και ψύχραιμο πλασέ ο Γραμματικός στο 50' η ΑΕ Χαρίεσσας νίκησε στο γήπεδο του Σταυρού την τοπική Θύελλα και πρόσθεσε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της.

Ο Σταυρός στο 60' είχε δοκάρι με τον Ντινόπουλο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Χριστοδούλου – Μπογιατζόγλου).

ΚΟΠΑΝΟΣ – AE ΠΟΝΤΙΩΝ 2-0: Με δυο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο που πέτυχε ο Παρθενόπουλος και τα δύο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το πρώτο στο 7' και το δεύτερο στο 50' ο ΓΑΣ Κοπανού νίκησε με 2-0 την ΑΕ Ποντίων και πήρε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕ Ποντίων στο 43' έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα όταν κέρδισε πέναλτι, όμως ο Κασαπίδης είπε όχι στο πλασέ του Σακελλαρίου που ανέλαβε την εκτέλεσή του.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Παρασίου – Ζουρνατζίδης).

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 0-1: Νέα απώλεια βαθμών του Μακροχωρίου που έχασε στο γήπεδό του από τον Άρη Παλαιοχωρίου με 0-1.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με την γηπεδούχο ομάδα να παίζει τον αντίπαλό της στο μισό γήπεδο, να μην μπορεί όμως να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ αφού δεν έβρισκε κενούς χώρους στην πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενουμένων, οι οποίοι κατάφεραν να αξιοποιήσουν την μοναδική καλή στιγμή που δημιούργησαν σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα να πετύχουν το γκολ με τον Μιχαηλίδη στο 60' και να πάρουν την νίκη.

Κατά την διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση, με τους γηπεδούχους να εκφράζουν πολλά παράπονα για τα σφυρίγματα του διαιτητή από την Αλεξάνδρεια Ιασωνίδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν επίσης έντονα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο προπονητής τους Γιώργος Απόστογλου, επειδή θεώρησαν ότι η καθυστέρηση που κράτησε ο κ. Ιασωνίδης ήταν μεγαλύτερη από αυτή που έπρεπε.

ΜΕΛΙΚΗ – ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ 2-4: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Αστέρα Τριποτάμου επί του Φιλίππου Μελίκης με 2-4 που του δίνει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν οι Μπουρδάνος (32'), Πρασσάς (36', 55' και Μπουρδάνος 58'), ενώ για λογαριασμό της Μελίκης που προηγήθηκε στο σκορ με 2-0 σκόραρε ο Ανδρίτσος στο 14' και στο 20'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Γιάντσης – Τράντος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής