breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παρουσιάστρια μιλούσε για τον πόλεμο στη Συρία και “εισέβαλε” στο στούντιο ο… γιος της!

Μια απίστευτη σκηνή εκτυλίχθηκε στον αέρα δελτίου του NBC.

Την ώρα που η δημοσιογράφος Κόρτνεϊ Κιουμπ μιλούσε για τις τρέχουσες εξελίξεις, αναλύοντας τον τρόπο και το παρασκήνιο της τουρκικής εισβολής στη Συρία, ξαφνικά εμφανίστηκε ο.. γιος της on camera, ζητώντας την προσοχή της.

Η δημοσιογράφος εξήγησε αργότερα ότι τα παιδιά είχαν σχολάσει και δεν προλάβαινε να τα πάει σπίτι λόγω της τουρκικής εισβολής στη Συρία, οπότε τα πήρε μαζί της στη δουλειά!

*****

  • Ψάρεψαν καρχαρία δύο μέτρων στα ανοιχτά της Καβάλας!

Ψάρεψαν καρχαρία δύο μέτρων στα ανοιχτά της Καβάλας!

Μια... μεγάλη έκπληξη περίμενε τους ψαράδες ενός αλιευτικού στην Καβάλα, όταν σηκώνοντας το αγκίστρι, αντίκρισαν έναν μεγάλο καρχαρία μόλις πέντε μίλια από την ακτή.

Το κήτος, που ανήκει στο είδος των "αλεπούδων" ή "αλεποκαρχαριών" ξεπερνούσε τα 2 μέτρα και έφτανε τα 200 κιλά, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που αλιεύεται το συγκεκριμένο είδος στα νερά του βορείου Αιγαίου αν και βρίσκονται κυρίως σε εύκρατα και τροπικά νερά ωκεανών σε όλον τον κόσμο.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ο μεγάλος άνω λοβός του ουραίου πτερυγίου (εξ ου και θεριστής) που το χρησιμοποιεί για να «χτυπά» τα συμπαγή κοπάδια των ψαριών ή ως όπλο για να χτυπάει και να ζαλίζει μεγάλα θηράματα, ενώ δεν θεωρείται επικίνδυνος για τον άνθρωπο.

*****

  • H Σιγκαπούρη απαγορεύει τις διαφημίσεις αναψυκτικών

Στην απαγόρευση διαφημίσεων με αναψυκτικά που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη προχωρά η Σιγκαπούρη, σε μια προσπάθεια να περιορίσει το διαβήτη και τον αριθμό των ατόμων που πάσχουν από αυτόν.

Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργού Υγείας του κράτους, Έντουιν Τονγκ, θα πάψουν οι διαφημίσεις αναψυκτικών, χυμών, γιαουρτιών και στιγμιαίου καφέ από όλα τα μέσα, είτε είναι ηλεκτρονικά είτε έντυπα. Η απαγόρευση θα ισχύσει και για την τηλεόραση.

*****

  • Πάπας Φραγκίσκος : Η ανάρτηση – στήριξη σε…. αμερικανική ομάδα

«Φωτιά» άναψε στο Twitter μετά από λανθασμένο tweet στον επίσημο λογαριασμό του Πάπα Φραγκίσκου. Στην επίμαχη ανάρτηση ο Πάπας προσέφερε… στήριξη στην ομάδα του αμερικάνικου ποδοσφαίρου «Saints» (Αγιοι).

Με αφορμή χειροτονία πέντε νέων καρδιναλίων στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, οι χειριστές της σελίδας ανέβασαν το ακόλουθο σχόλιο: «Ευχαριστούμε σήμερα τον Κύριο για τα νέους μας Αγίους (today we give thanks to the Lord for our new #Saints). Περπατούσαν με πίστη και τώρα επικαλούμαστε τη δική τους μεσολάβηση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, το hashtag #Saints που χρησιμοποίησε το Βατικανό χρησιμοποιείται από ομάδα αμερικάνικου ποδοσφαίρου, τους «Αγίους» της Νέας Ορλεάνης.

Η συγκεκριμένη ομάδα ακολουθείται από 1.5 εκατομμύριο ανθρώπους στο Twitter, ενώ ο Πάπας Φραγκίσκος από 1.8 εκατομμύρια στον αγγλικό λογαριασμό του.

Η ανάρτηση έγινε αμέσως viral, καθώς αντέδρασαν χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας των ΗΠΑ. Μάλιστα, πολλοί από αυτούς έσπευσαν να ευχαριστήσουν τον Πάπα για την ευλογία.


• Ψάρεψαν καρχαρία δύο μέτρων στα ανοιχτά της Καβάλας!
• H Σιγκαπούρη απαγορεύει τις διαφημίσεις αναψυκτικών
• Πάπας Φραγκίσκος : Η ανάρτηση – στήριξη σε…. αμερικανική ομάδα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής