breaking news Νέο

Β' κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας : Συνωστισμός στην κορυφή

Β'  κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας : Συνωστισμός στην κορυφή

Ο Εθνικός Ραχιάς έχασε στην έδρα του από τον Άχθο Αρούρη με 2-0, ενώ το ντέρμπι κορυφής του Α' ομίλου μεταξύ του Ατρόμητου Διαβατού και της Ακαδημίας Τρικάλων έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα. Έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ισοβαθμούν ο Διαβατός και η Ακαδημία Τρικάλων στον Α' όμιλο, και το Ζερβοχώρι, ο Άχθος Αρούρης και η Πατρίδα στον Β' και από κοντά, έναν βαθμό πίσω ακολουθούν, ο Σχοινάς, η Καψόχωρα, η Αγία Βαρβάρα και η Ραχιά.

Άποντοι παραμένουν η Κυψέλη, τα Λευκάδια και η Δόξα Νάουσας.

Να δούμε όμως αναλυτικά τα δέκα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής.

ΔΙΑΒΑΤΟΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΡ. 0-0: Ισόπαλο δίχως γκολ έληξε το ντέρμπι κορυφής του Α' ομίλου μεταξύ του Ατρόμητου Διαβατού και της Ακαδημίας Τρικάλων. Ένα αποτέλεσμα που με βάση την εικόνα του αγώνα θεωρείται δίκαιο.

Διαιτητής: Μαργαρίτης (Ασβεστάρα – Γιαγκιτζόγλου).

ΛΟΥΤΡΟΣ – ΚΑΨΟΧΩΡΑ 0-1: Με ένα γκολ που πέτυχε μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα ο Β. Κίτσας, η Καψόχωρα στο γειτονικό ντέρμπι νίκησε εκτός έδρας 1-0 τον Ολυμπιακό Λουτρού και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής την κορυφή.

Στην εκπνοή του αγώνα αποβλήθηκε ο Αναστάσης.

Διαιτητής: Δεβετζίδης (Μητρόπουλος – Ντόβας).

ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ – ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ 3-3: Ισόπαλο 3-3 έληξε το παιχνίδι μεταξύ της Νικομήδειας και των Παλατιτσίων. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 37' με τον Τσαπρατζή και στο 40' ο Τσούπρος έκανε το 0-2. Στο 43' ο Κωστόπουλος μείωσε σε 1-2, για να ισοφαρίσει στο 63' ο Τεπετός. Στο 80' ο Τσούπρος ξαναέδωσε προβάδισμα στα Παλατίτσια για να διαμορφώσει το τελικό 3-3 στο 84' ο Τσιάμπας.

Διαιτητής: Κελεσίδης (Σαμαράς – Κωστογλίδης).

ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ – ΚΥΨΕΛΗ 3-0: Με τρια γκολ που πέτυχε όλα στο δεύτερο ημίχρονο το Λιανοβέργι κέρδισε την Δόξα Κυψέλης και πήρε έτσι τους τρεις πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Σκόρερ: Οι Λουκάς (60'), Πλέσκας (68'), Ταμπουράς (89').

Διαιτητής: Μπακάλης (Μουρατίδης – Χαραλαμπίδης).

ΣΧΟΙΝΑΣ – ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ 2-1: Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Σχοινάς κατάφερε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, να πετύχει δυο γκολ και να πάρει την νίκη.

Σκόρερ: Οι Γατόπουλος (25'), Μαυρόπουλος (60'), Πιτσάβας (80').

Διαιτητής: Χρυσάνης (Πέτρου – Ζουρνατζίδης).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ 2-4: Ο Άτλας Ζερβοχωρίου κέρδισε εκτός έδρας με 4-2 τον Κεραυνό Επισκοπής και πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέα με τον Άχθο Αρούρη.

Η διαμόρφωσεη του σκορ: 29' Καρυπίδης Α. 1-0, 42' Σπυρίδης 1-1 44' Παπαδόπουλος 1-2, 61' Ντάτσης 2-2, 68' Παπαδόπουλος Κ. 2-3, 75' Κεχαϊδης 2-4.

Διαιτητής: Καραντώνης (Γκαλαϊτζής – Μπατσίλας).

ΡΑΧΙΑ – ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ 0-2: Πιο αποτελεσματικός ο Άχθος Αρούρης νίκησε εκτός έδρας τον Εθνικό Ραχιάς και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα γκολ της νίκης των φιλοξενούμενων πέτυχαν ο Καραπεϊδης στο 25' και ο Τάνης στο 90'.

Διαιτητής: Καραγκιζόπουλος (Παπαντώνης – Γκόγκας).

ΠΑΤΡΙΔΑ – ΜΑΡΙΝΑ 2-0: Αφού αιφνιδίασε τον αντίπαλο ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3' με τον Ταγκαλίδη, τελικά πέτυχε και ένα δεύτερο τέρμα στο 83' με τον Γιαννόπουλο η Πατρίδα και νίκησε 2-0 τον Α.Ο. Μαρίνας.

Διαιτητής: Παρασίου (Τράντος – Ποζιάδης).

ΛΕΥΚΑΔΙΑ – ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 0-4: Με σκόρερ τον Σαρκατζή που πέτυχε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του (15', 35', 65' και 80') ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου νίκησε 0-4 εκτός έδρας τα Λευκάδια και πήρε τους τρεις πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Παζαρτζικλής (Χαλατζιάκας – Σιουκιούρογλου).

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΔΟΞΑ Ν. 2-0: Με γκολ που πέτυχε στο τελευταίο 10λεπτο του παιχνιδιού με τους Μοτσιόπουλο (81'), Δάμτσιο (90') ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας νίκησε στο γήπεδό του με 2-0 την Δόξα Νάουσας.

Διαιτητής: Κωστούλης (Γκόγκος – Ζαχαριάδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής