breaking news Νέο

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Μόνος στην κορυφή ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Μόνος στην κορυφή ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Το 1-1 στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου και του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας και η μοιρασιά των βαθμών άφησαν τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που πέρασε νικηφόρα από το Παλαιοχώρι, έστω και με την ψυχή στο στόμα, μόνο, δίχως συγκάτοικο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς έχοντας πίσω του με 19 τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που είχε την πρώτη φετινή απώλεια βαθμών.

Από κει και πέρα η Νάουσα που πέρασε αέρας από το γήπεδο της Ραχιάς κερδίζοντας 6-0 την ΑΕ Ποντίων ακολουθεί στην τρίτη θέση με 18 δύο λιγότερους, 16 έχει η Αγία Μαρίνα, 15 ο ΓΑΣ Κοπανού που μετά τις δύο πρώτες ήττες πήρε φόρα και το περασμένο Σάββατο πέτυχε την πέμπτη στη σειρά νίκη του και ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ακολουθεί ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος που σκόνταψε (1-1) στην έδρα του, απέναντι στην νεανική ομάδα του Σταυρού. Και κάπου εδώ ολοκληρώνεται το γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν την είσοδό τους στην τετράδα των πλεϊ οφ και αρχίζουν τα δύσκολα. Οι ομάδες που παλεύουν να παραμείνουν στην κατηγορία, ή στην καλύτερη περίπτωση να αποφύγουν την διαδικασία των πλεϊ άουτ.

Κερδισμένες σ' αυτό το γκρουπ των ομάδων που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη, όπως συνηθίζουμε να αποκαλούμε τις θέσεις από την μέση και κάτω ο Αχιλλέας Νάουσας, το Μακροχώρι, θα λέγαμε και η Θύελλα Σταυρού που πήρε έναν πολύτιμο βαθμό εκτός έδρας από έναν αντίπαλο μάλιστα, τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος που βρίσκεται στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Να δούμε όμως αναλυτικά τα οκτώ παιχνίδια της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας.

ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ – Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ 1-1: Ντέρμπι από όλες τις απόψεις το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο του Ροδοχωρίου μεταξύ του Τοπικού ΓΑΣ και του Μ. Αλεξάνδρου, το αποτέλεσμα του οποίου κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού.

Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένος με την φιλοξενούμενη ομάδα να παίρνει προβάδισμα στο σκορ στο 41', με προσωπική ενέργεια και ψύχραιμο πλασέ του Αργυρόπουλου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ροδοχωρίου, που βρίσκονταν πίσω στο σκορ βγήκε μπροστά είχε μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας, περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, ένα σούτ του Καρυπίδη στο 63' στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Αγίας Μαρίνας για να ισοφαρίσει στο 90' με πέναλτι που κέρδισε ο Καρυπίδης και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπρέγκου και το οποίο αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι.

Διαιτητής ο κ. Παρασίου (Παπαδόπουλος – Αργυρίου).

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ – ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 0-1: Πιο δύσκολα από ότι αναμένονταν ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας νίκησε εκτός έδρας τον Άρη Παλαιοχωρίου και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Ροδοχωρίου με την Αγία Μαρίνα έμεινε μόνος δίχως συγκάτοικο στην κορυφή.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Χαρισούδης στο 82' με σουτ.

Η ομάδα της Αλεξάνδρειας είχε σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού την υπεροχή όμως δυσκολεύονταν να διασπάσει την καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή του αντιπάλου της.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Μπάτζιου (Καφτεράνης – Αθανασιάδης).

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ – ΝΑΟΥΣΑ 0-6: Ήταν μέχρι να πετύχει το πρώτο της τέρμα η Νάουσα στο γήπεδο της Ραχιάς με αντίπαλο την Α.Ε. Ποντίων. Από την στιγμή που ο Γατουρτζίδης στο 40' βρήκε δίχτυα, τα πράγματα για την ιστορική ομάδα απλουστεύτηκαν με αποτέλεσμα αυτή να πετύχει άλλα πέντε τέρματα και να πάρει μια ακόμη ευρεία νίκη.

Για την ομάδα της Νάουσας εκτός από τον Γατουρτζίδη, σκόραραν και οι Λούρης (48'), Ντέλλας (61'), Σοφιανίδης (60'), Ιωαννίδης (69' αυτογκόλ) και Κωστογλίδης (85').

Διαιτητής ο κ. Μαλούτας (Ιασωνίδης – Γκόγκος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ 0-3: Την πέμπτη στη σειρά νίκη του πέτυχε ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου κερδίζοντας αυτή τη φορά εκτός έδρας των εκ των ουραγών του βαθμολογικού πίνακα Ολυμπιακό Νάουσας με 0-3.

Για την νικήτρια σκόραραν οι Μπούφι (34' και 85' πέναλτι), Παρθενόπουλος (87').

Διαιτητής ο κ. Παζαρτικλής (Γιάντσης – Ζουρνατζής).

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΤΕΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ 1-1: Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος βρέθηκε στο γήπεδο του πίσω στο σκορ, από μια θεωρητικά υποδιέστερη ομάδα, την Θύελλα Σταυρού, μόνο που αυτή τη φορά το μόνο που κατάφερε ήταν να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Συγκεκριμένα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Σταυρού προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Μυλωνά (50΄).

Η γηπεδούχος προσπάθησε να αντιδράσει όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει το σκορ στο 68' με τον Καραντουλαμά.

Διαιτητής ο κ. Κωστούλης (Μπέκας – Νησελίτης).

AΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ 4-1: Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο του Αχιλλέα Νάουσας καθώς κέρδισε στην έδρα του τον Φίλιππο Μελίκης με 4-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αφού προηγήθηκαν με τον Τουμαρά στο 10', έκαναν το 2-0 στο 20' με τον Τασιώνα, ολοκληρώνοντας το πρώτο 45λεπτο με 4-0, καθώς στο 35' ο Σαξώνης έγραψε το 3-0 και στο 42' ο Τασιώνας το 4-0.

Στην επανάληψη η ομάδα της Μελίκης προσπάθησε να αντιδράσει όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 55' με τον Μαμουτόπουλο.

Διαιτητής ο κ. Γαβράς (Χαλατζιούκα – Ζαχαριάδη).

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΚΟΥΛΟΥΡΑ 3-1: Πιο δύσκολα από ότι το 3-1 δείχνει το Μακροχώρι νίκησε στο γήπεδό του τον ΠΑΟ Κουλούρας και πρόσθεσε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του.

Στο α' ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν στο σκορ στο 8' με τον Κουλουριώτη και ο ίδιος παίκτης στο 14' έκανε το 2-0.

Τρία λεπτά αργότερα όμως (17') η ομάδα της Κουλούρας μείωσε σε 2-1 με τον νεαρό Μουγτουσίδη και ξαναμπήκε στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη το Μακροχώρι είχε την ευκαιρία να καθαρίσει στο 72' το αποτέλεσμα, όμως ο Τσακαλίδης δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του (σημάδεψε το δοκάρι).

Στο τελευταίο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, όμως αυτοί που σκόραραν ήταν οι γηπεδούχοι στο 90' με τον νεαρό Γρηγορόπουλο διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Διαιτητής ο κ. Καραγκιζόπουλος (Λαζάρου – Ασβεστάρας).

ΧΑΡΙΕΣΣΑ – ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ 4-1: Άνετη νίκη της ΑΕ Χαρίεσσας στο γήπεδό της επί του Αστέρας Τριποτάμου με 4-1 που την διατήρησε στην πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ άνοιξε στο 35' ο Βασιλειάδης και στον έξτρα χρόνο του πρώτου ημιχρόνου ο Γραμματικός έκανε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης στο 56' έγραψε το 3-0, για να μειώσει στο 63' ο Κ. Κίτσας για λογαριασμό του Αστέρα. Το τελικό 4-1 διαμόρωσε στο 90' ο Βασιλειάδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Διαιτητής ο κ. Κελεσίδης (Τσουγγαρής – Γκόγκας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής