breaking news Νέο

Β' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Φυσιολογικά αποτελέσματα. Στην πρώτη θέση η Ακαδημία Τρικάλων και ο Άχθος Αρούρης

Β' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Φυσιολογικά αποτελέσματα. Στην πρώτη θέση η Ακαδημία Τρικάλων και ο Άχθος Αρούρης

Η Ακαδημία Τρικάλων νίκησε στην έδρα της την Δόξα Κυψέλης με 2-0 και έμεινε μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα του Α' ομίλου, καθώς ο Ατρόμητος Διαβατού αναδείχθηκε ισόπαλος (2-2) στην Καψόχωρα με την τοπική ομάδα και «κατρακύλισε» στην τρίτη θέση, με την Α.Ε. Σχοινά που νίκησε 4-1 εκτός έδρας τα Παλατίτσια να περνάει στην δεύτερη.

Η Δόξα Κυψέλης, μετά την νέα ήττα της από την Ακαδημία Τρικάλων παρέμεινε για μια ακόμη αγωνιστική άποντη.

Στον Β' όμιλο ο Άχθος Αρούρης νίκησε εκτός έδρας με 5-3 την Δόξα Νάουσας και σε συνδυασμό με την ήττα του Άτλα Ζερβοχωρίου στο γήπεδό του από τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας έμεινε μόνος δίχως συγκάτοικο στην κορυφή. Στην δεύτερη θέση του Β' ομίλου, ένα βαθμό πίσω από την κορυφή βρίσκονται η Αγία Βαρβάρα, που όπως αναφέραμε νίκησε τον Άτλα Ζερβοχωρίου και ο Εθνικός Ραχιάς που επίσης νίκησε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Δίχως βαθμό στον Β' όμιλο για τέταρτη αγωνιστική παρέμεινε η Δόξα Νάουσας και τα Λευκάδια.

Να δούμε όμως αναλυτικά τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής της Β' κατηγορίας και στους δύο ομίλους.

 

ΚΑΨΟΧΩΡΑ – ΔΙΑΒΑΤΟΣ 2-2:

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι της ΑΕ Καψόχωρας, με τον Ατρόμητο Διαβατού που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της πρώτης.

Η Καψόχωρα προηγήθηκε στο σκορ με αυτογκόλ του Λαζού μόλις στο 8', με τον Διαβατό να ισοφαρίζει στο 18' με τον Μυλωνά και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο (35') να παίρνει κεφάλι στο σκορ με γκολ του Μπαλτζή. Το 2-2 έγραψε στο 84' ο Κίτσας Χ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης (Κωστούλης – Αργυρίου).

ΛΟΥΤΡΟΣ – ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ 2-0: Πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Ολυμπιακός Λουτρού νίκησε 2-0 στο γήπεδο του την Νέα Γενεά Νικομήδειας, που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Κολίτση. Το 1-0 έγινε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου από τον Αναστασόπουλο και ο ίδιος παίκτης στο 75' διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Ασβεστάρας – Σουκιούρογλου).

ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ – ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ 2-1: Παρότι στο πρώτο ημίχρονο βρίσκονταν πίσω στο σκορ με γκολ που δέχθηκε στο 10' από τον Ταμπουρά, το Καμποχώρι κατάφερε να αντιδράσει στην επανάληψη και να πετύχει δύο τέρματα με τον Βουλγαράκη στο 50' και στο 70' και να πάρει τη νίκη με αντίπαλο την Δόξα Λιανοβεργίου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ιωαννίδης (Κωστογλίδης – Χαραλαμπίδης).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΔΟΞΑ ΚΥΨΕΛΗΣ 2-0: Με γκολ που πέτυχαν στο ξεκίνημα του παιχνιδιού (10') ο Κεχαγιάς και λίγο πριν ολοκληρωθεί το 90λεπτο ο Αθανασιάδης Ηλ., η Ακαδημία Τρικάλων νίκησε στο γήπεδό της την Δόξα Κυψέλης με 2-0 και έμεινε μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τράντος (Πέτρου – Γκόγκος).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΠΑΤΡΙΔΑ 3-1: Με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δύο στην επανάληψη η Επισκοπή κέρδισε στο γήπεδό της με 3-1 την Πατρίδα, που προηγουμένως είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 43' με τον Ορφανίδη Δ.

Παίρνοντας έτσι την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Τα γκολ της νικήτριας πέτυχαν οι Καρυπίδης Α. (10'), και (66' πεν.) και ο Αναστασιάδης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαργαρίτης (Ζαχαριάδης – Μπακάλης).

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΗΣ – ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ 3-5: Παρότι βρέθηκε τρει φορές μπροστά στο σκορ η Δόξα Νάουσας, τελικά δεν άντεξε και έχασε στην έδρα της από τον Άχθο Αρούρη με 5-3.

Η διαμόρφωση του σκορ: 14' Καϊμακάμης 1-0, 30' Γκατζούφας 1-1, 40' Καντερίσκας 2-1, 48' Τσιρέλας 2-2, 60' Καντερίσκας 3-2, 70' Σιμόνι 3-3, 80' Τάνης 3-4, 90' Τσέος 3-5.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασίου (Τασιώνα – Γκαλαϊτσης).

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ – ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 2-3: Πολύτιμη όσο και δύσκολη νίκη πήρε ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας στο Ζερβοχώρι με αντίπαλο τον τοπικό Ατλάντα και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση.

Η διαμόρφωση του σκορ: Γ. Στριμπίνος 0-1, 35' Παπαδόπουλος 1-1, 44' Κουκλανιώτης 1-2, 70' Κολοκοτρώνης (πεν. 2-2), 80' Χατζηκυριακίδης 2-3.

Διαιτητής Δεβετζίδης (Βαλκάνος – Κιρμανίδης).

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΡΑΧΙΑ 0-1: Με γκολ που πέτυχε στο 60' ο Ριστέμογλου ο Εθνικός Ραχιάς νίκησε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου με 1-0.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Κίτσιος του Εθνικού.

Διαιτητής: Ο Χρυσάνης (Μπέκας – Μπατσίλας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής