breaking news Νέο

Κομοτηνή-Φίλιππος 0-3

Κομοτηνή-Φίλιππος 0-3

Τη νίκη με 0-3 μέσα στην έδρα της Κομοτηνής πανηγύρισε ο Φίλιππος Βέροιας, που πέτυχε το 2/2 στο πρωτάθλημα της Α'2 Ανδρών.

 

Στο πρώτο σετ, η Κομοτηνή μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, βρισκόμενη μπροστά στο σκορ με 7-3 και 14-11. Κάπου εκεί, ο Φίλιππος αντέδρασε και ανέτρεψε το σκορ, περνώντας μπροστά με σερί 0-5 και 14-16, και κατακτώντας εν τέλει το σετ με 20-25.

 

Στο δεύτερο σετ, ο Φίλιππος μπήκε καλύτερα, και ευτύχησε να πάρει το πάνω χέρι στο σκορ από νωρίς, με 2-5 και 3-8 αντίστοιχα. Η γηπεδούχος ομάδα «ξύπνησε», και πέρασε μάλιστα μπροστά με 24-23, παρά το γεγονός ότι ο Φίλιππος προηγήθηκε με 16-20. Οι φιλοξενούμενοι, έδειξαν ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία του σετ, το οποίο και πήραν με 24-26, μετά από άσσο του Τζιουμάκα.

 

Το τρίτο σετ αποτέλεσε παράσταση για έναν ρόλο, καθώς από τις αρχές του ο Φίλιππος επέβαλλε τον ρυθμό του, χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στην Κομοτηνή. Το τελικό 12-25 και 0-3, αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα του αγώνα, με την ομάδα από την Βέροια να είναι ανώτερη σε όλα τα σημεία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής