breaking news Νέο

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Προελαύνει ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Προελαύνει ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας έπαιξε με τη φωτιά, όμως τελικά κατάφερε για μια ακόμη αγωνιστική να βγει αλώβητος και να παραμείνει μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, διατηρώντας το απόλυτα στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές.

Δίχως απώλεια βαθμών προχώρησαν και οι επόμενες δύο ομάδες του βαθμολογικού πίνακα ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου που νίκησε με 5-1 στην έδρα του την ΑΕ Χαρίεσσας και διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση με διαφορά δύο βαθμών από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και η Νάουσα που συνεχίζοντας τις καλές της εμφανίσεις κέρδισε και το Παλαιοχώρι με 3-0.

Αντίθετα έδαφος έχασε ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας που αναδείχθηκε ισόπαλος στο γήπεδό του με τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος (1-1).

Απώλεια βαθμών και για τον 5ο του βαθμολογικού πίνακα ΓΑΣ Κοπανού που επίσης αναδείχθηκε ισόπαλος στην Κουλούρα.

Όσον αφορά τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία κερδισμένες της 8ης αγωνιστικής ήταν η Θύελλα Σταυρού που νίκησε 1-0 στο γήπεδό της το Μακροχώρι, ο Φίλιππος Μελίκης που επίσης πήρε τους τρεις βαθμούς με ανατροπή στο σκορ, καθώς βρέθηκε να χάνει με 0-2, από τον Ολυμπιακό Νάουσας με 5-2 και η ΑΕ Ποντίων που κέρδισε εκτός έδρας στο γειτονικό ντέρμπι, τον Αστέρα Τριποτάμου με 2-1 και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Να δούμε όμως αναλυτικά τα οκτώ παιχνίδια της Α' κατηγορίας της 8ης αγωνιστικής.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 4-2: Παρολίγο έκπληξη στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας καθώς ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα ΠΑΟΚ ενώ βρέθηκε να προηγείται από νωρίς με δύο τέρματα του Γιώργου Κίτσα (στο 10' το 1-0 και στο 21' το 2-0) είδε τον αντίπαλο του Αχιλλέα Νάουσας να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα, με γκολ του Μπράτση στο 30' με πέναλτι και του Σαξώνη στο 53' και μάλιστα να τον απειλεί με πλήρη ανατροπή στο 83' όταν ο Τέγος έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-3!! Βέβαια προηγουμένως και συγκεκριμένα στο 80' ο Γ. Κίτσας με απευθείας κτύπημα φάουλ είχε σημαδέψει το δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα του Αχιλλέα Σάκκου. Τελικά την λύση έδωσε και πάλι ο Γιώργος Κίτσας γράφοντας το 3-2 με πλασέ στο 85' και το 4-2 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο 90' με κεφαλιά.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καρατεργού (Πελετίδης – Σάκκου).

ΕΥΚΟΛΟ απόγευμα για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου που νίκησε στο γήπεδό του την Α.Ε. Χαρίεσσας με 5-1.

Το σκορ για την μετέπειτα νικήτρια άνοιξε μόλις στο 4' ο Ρίσσου, στο 9' ο Μισιρλίδης έκανε το 2-0 και στο 16' ο Κατσαχρήστος το 3-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η γηπεδούχος ομάδα που συνέχισε να είναι καλύτερη πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τον Παρηγορίδη στο 62' και τον Ουέλιγκτον στο 71', για να μειώσει η Χαρίεσσα στο 76' σε 5-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Γιάντσης – Γκόγκος).

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις και την νικηφόρα πορεία της η Νάουσα κέρδισε και τον Άρη Παλαιοχωρίου στην έδρα της με 3-0. Πρωταγωνιστής της νικήτριας για άλλη μια φορά ο Κώστας Ντέλλας που πέτυχε και τα τρία τέρματα της ομάδας του. Στο 2ο μόλις λεπτό με πλασέ, στο 17' με κεφαλιά και στο 65' επίσης με πλασέ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασίου (Παπαδάκης – Αργυρίου).

ΑΝΟΙΧΤΟ παιχνίδι στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας με τον τοπικό Μ. Αλέξανδρο και τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Μαρίνας να αναδεικνύονται ισόπαλοι 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3' με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Μοσχόπουλος.

Η Αγία Μαρίνα μετά το γκολ προσπάθησε να αντιδράσει, είχε δύο δοκάρια με τον Αργυρόπουλο (σουτ στο 11') και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με απευθείας κτύπημα φάουλ του Λαμπριανίδη, ενώ το Πλατύ στο ίδιο διάστημα είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα, δίχως όμως να το καταφέρει.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (47') οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Βούλγαρη να κάνουν το 0-2 και στο 60' η γηπεδούχος ομάδα ισοφάρισε σε 1-1, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Έξαρχου.

Επτά λεπτά αργότερα (στο 67') το Πλατύ έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο σκόρερ του Βούλγαρης.

Μέχρι το τέλος του αγώνα το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ρώσικη ρουλέτα με τις δύο ομάδες να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και να πάρουν την νίκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Χαλατζιούκας – Χρυσάνης).

Ισόπαλο 1-1 έληξε και το παιχνίδι του ΠΑΟ Κουλούρας με τον ΓΑΣ Κοπανού. Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε στο σκορ στο 24' με τον Μουγτουσίδη, με τον Κοπανό να ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Μπούφι στο 71'.

Στο 90' ο Κοπανός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα και να πάρει την νίκη, όμως το πέναλτι που κέρδισε δεν κατάφερε να το αξιοποιήσει ο Παρθενόπουλος που το εκτέλεσε.

Διαιτητής ο κ. Ριγόπουλος (Χριστοδούλου – Ζαχαριάδης).

ΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ που πέτυχε στο 30' ο Κ. Παπαδόπουλος η Θύελλα Σταυρού νίκησε στο γήπεδό της το Μακροχώρι και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Το παιχνίδι μέχρι το 30' ήταν μοιρασμένο με ελάχιστες φάσεις. Μετά το γκολ το Μακροχώρι πήρε την κατοχή δίχως όμως να καταφέρει να απειλήσει σοβαρά την εστία του τερματοφύλακα της Θύελλας Σταυρού.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ιασωνίδης (Τσιουγγαρής – Ζουρναζίδης).

ΠΑΡΟΤΙ στο ξεκίνημα του αγώνα βρέθηκε να χάνει με 0-2. Ο Φίλιππος Μελίκης νίκησε στο γήπεδο του Νεοκάστρου με 5-2 τον Ολυμπιακό Νάουσας και έφθασε τους 6 βαθμούς.

Η φιλοξενούμενη ομάδα στο 8' με τον Δ. Κωνσταντινίδη και στο 37' με τον Μπρούκι, πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 41' η Μελίκη μείωσε σε 1-2 με κεφαλιά του Μανωλόπουλου και στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ισοφάρισε σε 2-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαζόπουλου. Στο 50' ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-2 και στο 61' ο Πατατούκας το 4-2. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στο 78' ο Μανωλόπουλος.

Διαιτητής ο κ. Κελεσίδης (Τράντου – Γιακιτζόγλου).

ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΗΣ βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα πήρε η Α.Ε. Ποντίων κερδίζοντας εκτός έδρας τον Αστέρα Τριποτάμου με 1-2.

Η Α.Ε. Ποντίων προηγήθηκε στο 27' με γκολ του Γιαννόπουλου με τον Αστέρα να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 44' με τον Ισλάμι.

Στο 70' ο Χατζηαντωνίου έδωσε την νίκη στην Α.Ε. Ποντίων γράφοντας το 1-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραγκιζόπουλος (Νησελίτης – Κωστούλης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής