breaking news Νέο

Football League : Δεύτερο στη σειρά στραβοπάτημα

Football League : Δεύτερο στη σειρά στραβοπάτημα

Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, από τις οποίες οι τρεις στην έδρα σου, σίγουρα δεν είναι και ο καλύτερος απολογισμός για μια ομάδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με υψηλούς στόχους.

Από την άλλη, η διαφορά του ενός και των δύο βαθμών, από τις δύο ομάδες, την Καλαμάτα και τα Τρίκαλα, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα που οδηγούν στην άνοδο, δεν είναι δα και διαφορά μη αναστρέψιμη.

Αντίθετα μπορεί να δημιουργηθεί κατάσταση μη αναστρέψιμη σε βάρος της ομάδας, αν επιτρέψουμε την δικαιολογημένη, θα λέγαμε πίκρα, που έχουν δημιουργήσει τα δύο συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα, με την Καβάλα εκτός έδρας και προχθές στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο τον Ασπρόπυργο, να προκαλέσουν αναστάτωση στις τάξεις της ομάδας.

Εμείς το έχουμε γράψει από την δεύτερη κιόλας αγωνιστική.

Ανεξάρτητα με το τι υποστηρίζουν οι προπονητές των άλλων ομάδων, άλλοι από ευγένεια και άλλοι επηρεασμένοι από την βαρειά φανέλα που κουβαλάει η ΒΕΡΟΙΑ, οι διαφορές, όπως τουλάχιστον προκύπτουν από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, μεταξύ των δεκατεσσάρων ομάδων της Football League δεν είναι αγεφύρωτες.

Μπορεί η ΒΕΡΟΙΑ την τελευταία αγωνιστική να έφερε ισοπαλία στην έδρα της με τον Ασπρόπυργο και την προηγούμενη να έχασε από την Καβάλα, όμως κάλιστα μπορεί να πάει στην Καλαμάτα ή στα Τρίκαλα και να επιστρέψει με το διπλό. Αρκεί επαναλαμβάνουμε να διατηρηθεί η ηρεμία στις τάξεις της και οι ποδοσφαιριστές με το προπονητικό τιμ, να εντείνουν ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές τους.

Τα περισσότερα παιχνίδι της φετινής Football League κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Με τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας και σε ένα παιχνίδι που μέχρι το 60' δεν κουνιόταν φύλλο και όλα έδειχναν 0-0, η ΒΕΡΟΙΑ έκανε την ανατροπή και κέρδισε με καθαρό σκορ όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Δεν μπορεί λοιπόν εκείνοι οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής, που τότε αποθεώνονταν, σήμερα ενάμιση περίπου μήνα μετά να μην απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη μας.

Σίγουρα η ΒΕΡΟΙΑ δεν έδωσε όσα μπορούσε να δώσει στα δύο τελευταία παιχνίδια και οι ποδοσφαιριστές με τον προπονητή χρειάζεται να προσπαθήσουν περισσότερο. Όμως από το σημείο αυτό μέχρι το ανάθεμα υπάρχει τεράστια διαφορά.

Οι αποφάσεις στο ποδόσφαιρο, όταν παίρνονται υπό την πίεση των αποτελεσμάτων και των βαθμών, οδηγούν συνήθως σε λάθος δρόμο.

 

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ Η ΒΕΡΟΙΑ

Στο παιχνίδι τώρα του περασμένου Σαββάτου με τον Ασπρόπυργο στο Δημοτικό Στάδιο η ΒΕΡΟΙΑ δεν ήταν καλή. Η ΒΕΡΟΙΑ είχε την κατοχή της μπάλας και έδειχνε να ελέγχει τον ρυθμό, όμως για μια φορά ακόμη δυσκολεύονταν να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ.

Η μεγαλύτερη, η πιο κλασική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ανήκει στο φιλοξενούμενο Ασπρόπυργο και οφείλονταν σε λάθος του Πέντα.

Στο 26' συγκεκριμένα ο Ζγκούρι έκλεψε την μπάλα από τον παίκτη της ΒΕΡΟΙΑΣ στο κέντρο περίπου του γηπέδου και ενώ η ΒΕΡΟΙΑ έβγαινε στην επίθεση, βρήκε κενό χώρο μπήκε από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή έσπασε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, στον επερχόμενο Σρέσκοβιτς, και αυτός με την σειρά του τροφοδότησε τον Κάκκο που βρίσκονταν στο ύψος της μικρής περιοχής σε πλάγια όμως θέση. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων ευτυχώς όμως για τη ΒΕΡΟΙΑ πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Βοσνιάδη. Προηγουμένως βέβαια η ΒΕΡΟΙΑ και συγκεκριμένα στο 10' είχε ζητήσει πέναλτι όταν ο Σιμόνι μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και ανατράπηκε με φράγμα από τον Σρέσκοβιτς, ενώ στο 4' ο Βεργώνης, ύστερα από παράλληλη σέντρα του Μουχάλη έχασε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή του Ασπρόπυργου και μαζί την ευκαιρία για γκολ.

Στην επανάληψη με το καλημέρα η ΒΕΡΟΙΑ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Κανούλα που είχε μπει αλλαγή στο ημίχρονο στην θέση του Χαντζάρα. Συγκεκριμένα στο 49' ο Βεργώνης τροφοδότησε τον Κανούλα ο οποίος με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο 75' με κοντινό σουτ του Βασιλείου ύστερα από ωραία πάσα του Ζγκούρι, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Βασιλείου από τον Μουχάλη.

Η ΒΕΡΟΙΑ ζήτησε επίμονα στο τελευταίο 10λεπτο ένα δεύτερο γκολ και στο διάστημα αυτό απείλησε τρεις φορές με παραβίαση την εστία των φιλοξενούμενων. Στο 80' και στο 81' με σουτ από το ύψος της περιοχής του Μελικιώτη, με τον τερματοφύλακα του Ασπρόπυργου να αντιδρά σωστά και στις δύο περιπτώσεις  και στο 83' με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Σταϊου που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου.

Με λάθη και προς τις δύο πλευρές ο διαιτητής του αγώνα Πανυτσίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, που είχε βοηθούς τον Μωϋσιάδη και τον Φαλτάκα από τα Γρεβενά.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάφου, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης, Πέντα (79' Μεληκιώτης), Χαντζάρας (46' Κανούλας), Πασάς, Σιμόνι (65' Σκαθαρούδης).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Ιωαννίδης, Ζώνας, Λογοθέτης, Ζαχαρός (76' Στεφάνοβιτς), Γκατσαλάος (86' Νικολικάκης), Κάκκο, (90' Καμπούρης), Ζγκούρι, Σρέσκοβιτς, Βασιλείου.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Football League

BEΡΟΙΑ – Ασπρόπυργος        1-1

Αιγάλεω – Νίκη Β. 2-0

Ιωνικός – Ιάλυσος  1-0

Τρίκαλα – Καβάλα 0-0

Διαγόρας – Καλαμάτα    2-0

Θεσπρωτός – Τρίγλια     3-0

Ολυμπιακός Β. - Ιεράπετρα    2-1

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 5 αγώνες)

        τερ.  βαθ.

  1. Καλαμάτα       6-3   10
  2. Τρίκαλα  4-2   9
  1. Διαγόρας 7-3   8
  2. ΒΕΡΟΙΑ  5-3   8
  3. Αιγάλεω  4-3   8
  4. Ιεράπετρα       4-3   8
  5. Καβάλα   5-2   8
  6. Ιωνικός    3-2   7
  7. Ολυμπιακός Β.        6-7   6
  8. Ασπρόπυργος  5-6   6
  1. Ιάλυσος   1-4   4
  2. Νίκη Β.   4-7   4
  3. Θεσπρωτός     6-9   4
  4. Τρίγλια    4-10 3

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής