breaking news Νέο

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ : Φιλικό με Πιερικό

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ : Φιλικό με Πιερικό

Αν και οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ βρέθηκαν σε αγωνιστική δράση για τελευταία φορά στις 14 Οκτωβρίου, παίζοντας με τους αντίστοιχους του Άρη Θεσσαλονίκης στο γήπεδο “ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” της Ν. Νικομήδειας για φιλανθρωπικό σκοπό, προεξοφλώντας, μάλιστα, πως ήταν και το τελευταίο για το τρέχον έτος στο πλαίσιο των αγωνιστικών δραστηριοτήτων τους, εν τούτοις προέκυψε (από το πουθενά) η πρόταση του Νίκου Καλαμπάκα προς τον Τάκη Παπατζίκο, για την πραγματοποίηση φιλικού αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων Πιερικού και Βέροιας, το οποίο και κλείσθηκε για τις 25 Νοεμβρίου.

Η εν λόγω πρόταση προέκυψε από την παλιά δόξα του Πιερικού και του Ηρακλή, με αφορμή οτι την ημέρα εορτασμού της πολιούχου της πόλης Κατερίνης, Αγίας Αικατερίνης, οι “μελανόλευκοι” έχουν προγραμματίσει μια σειρα από εκδηλώσεις, μέσα στις οποίες συγκαταλέγεται και ο προαναφερθείς φιλικός αγώνας.

 

Σε εκκρεμότητα η ημερομηνία και ο τόπος της διεξαγωγής του φιλικού με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Από κει και μετά, σε εκκρεμότητα βρίσκεται πάντα η φιλική συνάντηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, καθ΄ότι προκύπτει πρόβλημα με την ημερομηνία διεξαγωγής και του γηπέδου τέλεσης του. Κάτι, βέβαια, που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο τρέχον διάστημα. Για δε τον τόπο διεξαγωγής του φιλικου αυτού παιχνιδιού δυο είναι οι επιλογές: ή το Δημοτικό Στάδιο της πόλης ή το “ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” της Ν. Νικομήδειας, που είναι και το πιο πιθανό.

 

Πρόταση από Κώστα Σαλτουρίδη για φιλικά των Παλαιμάχων της Βέροιας στο Τορόντο!

Στο μεταξύ, ο Βεροιώτης Κώστας Σαλτουρίδης, που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στον χώρο της εστίασης στο Τορόντο του Καναδά και θέλει να επεκταθεί επιχειρηματικά στη Μύκονο, βρίσκεται τούτες τις ημέρες στα... πατρώα εδάφη και έκανε πρόταση στον πολύ καλό του φίλο Τάκη Παπατζίκο να αναλάβει τα αεροπορικά έξοδα και την παραμονή των παλαιμάχων στο Τορόντο, για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων εκεί, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Θέλω να κάνω κάτι καλό για τη Βέροια!”

Θυμίζουμε οτι ο Κώστας Σαλτουρίδης ήταν αυτός που υποδέχθηκε και συνέδραμε οικονομικά στην διαμονή των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, όταν οι τελευταίοι βρέθηκαν στο Τορόντο στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ο ίδιος ακόμα να αναφέρουμε προσέφερε πέρυσι μια σπέσιαλ βραδιά στο Τορόντο στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που βρέθηκαν πέρυσι εκεί.

 

του Παύλου Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής