breaking news Νέο

Ελπίζουμε να μην είναι τόσο μαύρη...

Ελπίζουμε να μην είναι τόσο μαύρη...

Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την πολυπόθητη “Black Friday” ή αλλιώς «Μαύρη Παρασκευή». Σίγουρα κάτι θα έχει ...πάρει το αυτί σας, είτε σε κάποια διαφήμιση στην τηλεόραση ή το internet, μιας και γίνεται αρκετός ντόρος γύρω της και πολύς κόσμος είναι χαρούμενος με το θεσμό αυτόν.

Φέτος, η Black Friday 2019 «θα πέσει» στις 29 Νοεμβρίου, δηλαδή την επόμενη Παρασκευή, και όσοι καταστηματάρχες επιθυμούν να λάβουν μέρος στο δημοφιλές αυτό ξενόφερτο έθιμο, οι γενναίες εκπτώσεις θα πρέπει να είναι μονόδρομος και να ... εκπλήξουν εκπτωτικά τους καταναλωτές!

O θεσμός πάντως, έχει εδραιωθεί στο καταναλωτικό γίγνεσθαι της χώρας και σύμφωνα με τα στοιχεία του Black – Friday. Global, οι Έλληνες ξόδεψαν 206 ευρώ κατά μέσο όρο, την Black Friday του 2018, ενώ σε σχέση με μία κανονική Παρασκευή ο τζίρος ήταν αυξημένος κατά 1.600%.

Ενώ φέτος όλο και περισσότερες επιχειρήσεις υπόσχονται ότι η «Μαύρη Παρασκευή» θα είναι πιο ... δυνατή από ποτέ, με προσφορές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, - στο «χορό» έχουν μπει και κάποια σούπερ μάρκετ- που ....ψάχνουν οι καταναλωτές και δεν θα ήθελαν να ...χάσουν με τίποτα.

Καλές και φθηνές αγορές λοιπόν!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής