breaking news Νέο

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Κρίθηκαν στις καθυστερήσεις τα ντέρμπι

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Κρίθηκαν στις καθυστερήσεις τα ντέρμπι

Στην τελευταία φάση του έξτρα χρόνου κρίθηκε το αποτέλεσμα και των δύο ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Αγρ. Αστέρα Πλατέος – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και ΓΑΣ Ροδοχωρίου ΦΑΣ Νάουσα.

Συγκεκριμένα ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ με γκολ που πέτυχε με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Γιώργο Κίτσα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων νίκησε με ανατροπή τον γηπεδούχο Αγρ. Αστέρα 1-2 και σε συνδυασμό με την ήττα της Νάουσας στο Ροδοχώρι, επίσης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, αύξησε την διαφορά από τον δεύτερο που πλέον είναι ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, σε πέντε βαθμούς.

Αντίθετα εύκολη νίκη πήραν ο πέμπτος του βαθμολογικού πίνακα Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας στον Τριπόταμο με 0-7 επί του τοπικού Αστέρα, όπως και ο Αχιλλέας στο τοπικό ντέρμπι επί του συμπολίτη του Ολυμπιακού με 3-0.

Δευτερη συνεχόμενη νίκη για το Μακροχώρι αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Φίλιππο Μελίκης με 1-0 και βαθμολογική ανάσα για την ιστορική ομάδα της Ημαθίας που πλέον φιγουράρει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς και το ίδιο ισχύει και για τον Άρη Παλαιοχωρίου που επίσης πέτυχε την δεύτερη στη σειρά νίκη του και μάλιστα με ανατροπή επί του ΠΑΟ Κουλούρας.

Τέλος ισόπαλα έληξαν τα παιχνίδια ΓΑΣ Κοπανού – Α.Ε. Χαρίεσσας (2-2) και Α.Ε. Ποντίων  - Θύελλα Σταυρού (1-1).

Να δούμε όμως αναλυτικά τα οκτώ παιχνίδια της προτελευταίας αγωνιστικής του Α' γύρου.

 

Οι αγώνες

ΠΛΑΤΥ – ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 1-2: Ο γηπεδούχος Αγρ. Αστέρας προηγήθηκε στο σκορ στο 39' με τον Καραντουλαμά, όμως αυτός που χαμογέλασε τελευταίος ήταν ο φιλοξενούμενος ΠΑΟΚ, καθώς αφού ισοφάρισε το σκορ στο 82' με τον Λαδά πήρε και την νίκη με γκολ που σημείωσε στο τελευταίο λεπτό του έξτρα χρόνου (90'”+5) που κράτησε ο διαιτητής με τέρμα του Γιώργου Κίτσα.

Οι δύο ομάδες πρόσεξαν ιδιαίτερα την αμυντική τους γραμμή με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν λίγες σχετικά φάσεις για γκολ και τον ΠΑΟΚ να έχει περισσότερο χρόνο στην κατοχή του την μπάλα.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ταγκαλίδης (Δέλιος – Δεμερτζίδης) της ΕΠΣ Πέλλας.

ΡΟΔΟΧΩΡΙ – ΝΑΟΥΣΑ 1-2: Και το δεύτερο ντέρμπι κορυφής κρίθηκε στην τελευταία φάση στην κυριολεξία του αγώνα.

Η Νάουσα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, δίχως όμως να καταφέρει να αξιοποιήσει αυτή την ανωτερότητά της.

Στην επανάληψη η γηπεδούχος ομάδα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφερε να προηγηθεί στο 47' με κεφαλιά του Ουέλιγκτον.

Η Νάουσα ισοφάρισε το σκορ στο 59' με τον Ντέλλα. Τα τελευταία 15' λεπτά το γήπεδο είχε σκεπαστεί από πυκνή ομίχλη με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου να σκοράρει στο 7ο λεπτό του έξτρα χρόνου με κεφαλιά του Ρεϊ και να παίρνει τους βαθμούς της νίκης.

Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής είχε διακόψει τον αγώνα για πέντε περίπου λεπτά και στο πρώτο μέρος λόγω της ομίχλης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασίου (Αργυρίου – Χαλατζιούκας).

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 0-7: Επιστροφή στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο για τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας επί του Αστέρα Τριποτάμου, που πάντως αγωνίζονταν με απουσίες λόγω ενός τραγικού συμβάντος. Συγκεκριμένα η ομάδα της Αγίας Μαρίνας αφού προηγήθηκε στο ημίχρονο με 0-2, τελικά νίκησε τον γηπεδούχο Αστέρα με 0-7, με γκολ που πέτυχαν οι Φωτόπουλος (16'), Έξαρχος (29'), Αργυρόπουλος (48', 65', 74' και 88') και ο Ράμας (85').

Διαιτητής ο κ. Γαβράς (Γκόγκος – Γκαλαϊτζής).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 3-0: Καλύτερος ο Αχιλλέας Νάουσας σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα νίκησε τον συμπολίτη του Ολυμπιακό με 3-0 και πλησίασε ακόμη περισσότερο το γκρουπ της πρώτης τετράδας του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στα πλεϊ οφ.

Η γηπεδούχος προηγήθηκε στο 25' με γκολ του Μπράτση και ο Μίσκος στο 39' έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Παπατάνος στο 62'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου.

ΚΟΠΑΝΟΣ – ΧΑΡΙΕΣΣΑ 2-2: Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αφού προηγήθηκαν στο 7' με γκολ του Στογιάννη, έκανε δύο τα τέρματά της με τον ίδιο παίκτη στο 29'. Οι φιλοξενούμενοι που δεν το έβαλαν κάτω αφού μείωσε στο 59' με τον Θ. Ντεμέρι ισοφάρισε στο 80' με τον Μ. Ντεμίρι.

Από το 58' η Χαρίεσσα αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Ντεμίρι Θ.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Μαλούτας (Παπαδάκης – Ζουρνατζίδης).

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΜΕΛΙΚΗ 1-0: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Μακροχωρίου που το περασμένο Σάββατο νίκησε 1-0 στο γήπεδό της τον Φίλιππο Μελίκης.

Η γηπεδούχος ομάδα είχε την υπεροχή όμως δυσκολεύονταν απέναντι στην κλειστή άμυνα των φιλοξενούεμενων. Τελικά ο «γόρδιος δεσμός» για την ομάδα του Μακροχωρίου λύθηκε από στημένη φάση και ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του προωθημένου Ηλιάδη στο 84'.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Κελεσίδης (Γιάντσης – Μπογιατζόγλου).

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ – ΚΟΥΛΟΥΡΑ 2-1: Ο Άρης Παλαιοχωρίου παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να πάρει μια πολύτιμη νίκη που τον οδήγησε στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα ισόβαθμο με την Θύελλα Σταυρού.

Στο σκορ όπως ήδη αναφέραμε προηγήθηκε στο 75' με τον Τερμιτζόγλου η Κουλούρα, με τον Άρη να ισοφαρίζει πολύ γρήγορα με τον Παπαδόπουλο (80') και λίγο αργότερα (83') να πετυχαίνει ένα δεύτερο τέρμα με τον ίδιο παίκτη και να παίρνει την νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Γκόγκας – Γιαγκιτζόγλου).

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ – ΣΤΑΥΡΟΣ 1-1: Η Α.Ε. Ποντίων προηγήθηκε στο σκορ στο 24' με τον νεαρό Χουχλιούρο με την Θύελλα Σταυρού να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πετγαζλή.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ιασωνίδης (Χριστοδούλου – Τσιουγγαρής).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής