breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Αύριο Σάββατο με τον Διαγόρα

ΒΕΡΟΙΑ: Αύριο Σάββατο με τον Διαγόρα

Αύριο Σάββατο η ΒΕΡΟΙΑ δίνει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για το 2020 και όπως ήταν επόμενο οι ποδοσφαιριστές της έκαναν πρωτοχρονιά στο γήπεδο προκειμένου να παρουσιαστούν όσο πιο καλά προετοιμασμένοι γίνεται κόντρα στον Διαγόρα που είναι και ο πρώτος τους αντίπαλος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι με τον Διαγόρα, στη Ρόδο που είναι και το πρώτο του δευτέρου γύρου, όπως ήδη αναφέραμε θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 4 Ιανουαρίου με την ΒΕΡΟΙΑ να μην υπολογίζει στον πρώτο της σκόρερ τον Γιάννη Πασά καθώς έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και είναι τιμωρημένος.

Αντίθετα σε φουλ ρυθμούς προπονείται ο Κανούλας, ο οποίος εξάλλου πήρε χρόνο συμμετοχής και στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό.

Όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας όπως διαρρέει αυτή θα πραγματοποιήσει λίγες και επιλεγμένες κινήσεις και μία από αυτές που ακούγονται είναι ενός παλαιού γνώριμου της του Νίκου Γεωργιάδη που έχει φορέσει την φανέλα της για τέσσερις περιόδους και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στον Απόλλων Καλαμαριάς υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Διευκρινίζεται πάντως ότι όποιες μεταγραφικές κινήσεις γίνουν αυτές δεν θα αφορούν το αυριανό παιχνίδι με τον Διαγόρα, το οποίο εξάλλου έτσι κι αλλιώς δεν προλαβαίνουν.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής