breaking news Νέο

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: Στο... φουλ οι προετοιμασίες για την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας για το 2020!

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: Στο... φουλ οι προετοιμασίες για την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας για το 2020!

Καθώς διανύουμε τις πρώτες ημερες ου 2020 και την 27η Ιανουαρίου να πλησιάζει, ημερομηνία στην οποία έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, οι προετοιμασίες βρίσκονται στο... φουλ!

Ήδη ο πρόεδρος του συλλόγου των Βετεράνων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, Τάκης Παπατζίκος, έχει ξεκινήσει να ενημερώνει σε καθημερινή βάση, είτε δια ζώσης είτε τηλεφωνικά, παίκτες που με την φανέλα της “Βασίλισσας του Βορρά” έχουν γράψει την δική τους ιστορία σ’ αυτήν για την συγκεκριμένη εκδήλωση και συνάμα απευθύνοντας πρόσκληση προς αυτούς να δώσουν το παρών σ’ ένα τέτοιο γεγονός!

Βραβεύσεις

Ακόμα, όπως έγινε γνωστό, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης της 27ης Ιανουαρίου πρόκειται να βραβευθούν άτομα (περί τα 6 με 7), τα οποία το καθένα με τον δικό του τρόπο, συνέβαλλαν στο να γνωρίσει η “ΒΕΡΟΙΑ” ξεχωριστές επιτυχίες στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα, που έγιναν γνωστές μάλιστα και εκτός των συνόρων, ενω θα υπάρξει και γνήσιο λαϊκό πρόγραμμα!

Τέλος, καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ να δώσουν το παρών στην εν λόγω εκδήλωση και πρώην ποδοσφαιριστές του “κυανέρυθρου” συλλόγου, που μέχρι τώρα δεν συμμετείχαν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

 

Απο τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής