breaking news Νέο

Β' κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας : Μάχες για την τετράδα των πλεϊ οφ

Β' κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας : Μάχες για την τετράδα των πλεϊ οφ

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι κορυφής στον Α' όμιλο μεταξύ της Α.Ε. Σχοινά και της Α.Ε. Καμποχωρίου με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να διατηρήσουν την μεταξύ τους διαφορά των 6 βαθμών, ενώ στο άλλο ντέρμπι μεταξύ της 3ης του βαθμολογικού πίνακα Ακαδημίας Τρικάλων και του 4ου Ατρόμητου Διαβατού επικράτησε ο δεύτερος με δύο τέρματα που πέτυχε ο Δημητριάδης στα τελευταία τέσσερα – μαζί με τις καθυστερήσεις – λεπτά του αγώνα.

Στον Β' όμιλο ο Άχθος Αρούρης νίκησε με 1-0 τον Εθνικό Ραχιάς και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ενώ από κοντά ακολουθούν ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας και ο Α.Ο. Μαρίνας που νίκησαν την Δόξα Νάουσας και την Πατρίδα αντίστοιχα.

Να δούμε όμως αναλυτικά τα εννέα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής του 2020 της Β' κατηγορίας:

ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ – ΣΧΟΙΝΑΣ 1-1: Δίχως νικητή έληξε το ντέρμπι κορυφής του Α' ομίλου της Β' κατηγορίας. Η γηπεδούχος Α.Ε. Καμποχωρίου προηγήθηκε στο σκορ με τον Βουλγαράκη στο 25', με το Σχοινά να ισοφαρίζει στο 40' με τον Πιτσάβα σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ο κ. Κωστούλης (Σιουκιούρογλου – Κωστογλίδης).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΡ. - ΔΙΑΒΑΤΟΣ 0-2: Με δύο γκολ που πέτυχε ο Δημητριάδης και τα δύο λίγο πριν το τέλος του αγώνα (στο 89' και στο 90'1) ο Ατρόμητος Διαβατού νίκησε εκτός έδρας την Ακαδημία Τρικάλων και έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα να επιστρέψει στην Α' ατηγορία.

Διαιτητής ο Λαζάρου.

ΚΑΨΟΧΩΡΑ – ΛΟΥΤΡΟΣ 1-0: Με γκολ που πέτυχε στο ξεκίνημα του αγώνα (5') ο Τοπαλίδης, η Α.Ε. Καψόχωρας νίκησε 1-0 στο γειτονικό ντέρμπι τον Ολυμπιακό Λουτρού και παρέμεινε σε τροχιά πλεϊ οφ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Μουρατίδης – Ασβεστάρας).

ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ – ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ 6-1: Ευρεία νίκη πέτυχε στο γήπεδό του ο ΠΑΟ Παλατιτσίων επί της Νέας Γενεάς Νέας Νικομήδειας με 6-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο α' ημίχρονο με 3-0 (τα γκολ ο Τσαπράνης 12, ο Τσούπρος 25' και ο Κικίδης στο 34') για να πετύχουν αλλα τρία τέρματα στην επανάληψη (65' Τσούπρος, 72' Τσαπράνης, 88' Τσούπρος) ενώ η Νέα Νικομήδεια είχε μειώσει στο 82' με τον Τσιάμπα.

Οι δύο ομάδες είχαν από δύο δοκάρια ενώ ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές (αποβλήθηκαν ο Γολσουζίδης στο 39' και ο Τσαπράνης στο 72').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Μητρόπουλος – Ντόβας).

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ – ΡΑΧΙΑ 1-0: Αξιοποιώντας μια από τις λίγες σχετικά ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι με τον Γκαλίτσιο στο 35', ο Άχθος Αρούρης νίκησε σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με 1-0 τον Εθνικό Ραχιάς και παρέμεινε δίχως συγκάτοικο στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑ – ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 1-5: Καλύτερος σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας νίκησε με 5-1 εκτός έδρας την Δόξα Νάουσας και οδεύει προς την επιστροφή του στην Α' κατηγορία.

Τα γκολ του Αγρ. Αστέρα πέτυχαν οι Δάμτσιος (11', 16', 45') τρία Μοτσιόπουλος (30') και Ντόβας (81'). Για την Δόξα Νάουσας σκόραρε ο Σιταρίδης στο 30'.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παρασίου (Μπατσίλας – Χαραλαμπίδης).

ΜΑΡΙΝΑ – ΠΑΤΡΙΔΑ 3-1: Αφού προηγήθηκε με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο ο Α.Ο. Μαρίνας με γκολ του Μισαηλίδη 25' και Παπαδή 30' και 35' νίκησε την Πατρίδα που προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Σαϊπι στο 70' σε 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Μπέκας – Ζαχαριάδης).

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΛΕΥΚΑΔΙΑ 0-1: Με γκολ που πέτυχαν στο 26' τα Λευκάδια με τον Καϊσίδη νίκησαν εκτός έδρας τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και σκαρφάλωσαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Χαλατζιούκας – Τασιώνας).

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ 1-2: Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ η Επισκοπή νίκησε εκτός έδρας το Ζερβοχώρι με 2-1. Τα γκολ της νικήτριας πέτυχαν οι Τσιμπάκου (75') και Αγιάζι (85'), ενώ για το Ζερβοχώρι σκόραρε ο Κεχαϊδης (43').

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Γιαγκιτζόγλου (Ζουρνατζίδης – Μαργαρίτης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής