breaking news Νέο

Τρίκαλα: Αδικούνται από το 0-0 στην Καλλικράτεια

Τρίκαλα: Αδικούνται από το 0-0 στην Καλλικράτεια

Ισόπαλο δίχως γκολ έληξε το εκτός έδρας παιχνίδι του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων με τον Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας. Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να είναι θετικό δεν παύει όμως να αδικεί την ομάδα της Ημαθίας καθώς ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είχε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.

Μοιραίος παίκτης της ομάδας των Τρικάλων ο κατ' εξοχήν σκόρερ της Λίτσι που βρέθηκε τουλάχιστον σε πέντε περιπτώσεις σε πλεονεκτική θέση για γκολ δίχως όμως να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες. Σε θέση για γκολ επίσης βρέθηκαν και οι Σωτηράκης, Κιρκιλιανίδης.

Στην αντίπερα όχθη η γηπεδούχος Καλλικράτεια είχε επίσης μια πολύ σπουδαία ευκαιρία με τον Αποστόλου να πετύχει τέρμα και να «κλέψει» την νίκη, δίχως όμως και αυτή να το καταφέρει.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε στην Καλλικράτεια ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων ισοβάθμισε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Θερμαϊκό Θέρμης με 31 βαθμούς.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ: Συλλέκτης, Μπακαλιάνης, Κύρκου, Πολυζάς, Κριτσιάνης, Κοιλανίτης (70' Δουλγέρης), Δαγκούλης, Αποστόλου, Δραγάκης, Χότζα (65' Παπαδάκης), Παπαγεωργίου (55' Κύρτσος).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Μπαντής, Βλάχος, Χατζόπουλος, Πεϊκος, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης (78' Αναδολού), Τσιρίδης, Φουρτζίου (70' Πίκος), Κιρκιλιανίδης (55' Χαλβατζής), Λίτσι (90' Μαυράκας).

 

ΔΙΧΩΣ ΑΓΩΝΑ Η ΑΓΚΑΘΙΑ

Η Νίκη Αγκαθιάς που με βάση το πρόγραμμα αντιμετώπιζε τον Α.Ο. Σειρήνας στην έδρα της, παίρνει τους τρεις βαθμούς δίχως αγώνα, καθώς όπως είναι γνωστό η αντίπαλός της έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής