breaking news Νέο

Έκτακτη σύσκεψη στο Νοσοκομείο Ημαθίας για την εποχική γρίπη

Έκτακτη σύσκεψη στο Νοσοκομείο Ημαθίας για την εποχική γρίπη

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας, Ηλίας Πλιόγκας, την Τρίτη 21-1-2020, με τους Διευθυντές όλων των Τμημάτων του Νοσοκομείου και τη συμμετοχή της Αναπληρώτριας Διοικήτριας Ιωάννας Πέρβου της Μονάδας Νάουσας, προκειμένου να εξεταστούν και να επικαιροποιηθούν τα μέτρα αντιμετώπισης και παρακολούθησης της εποχικής γρίπης στην Ημαθία, της οποίας η δραστηριότητα αυξάνεται τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Στη συνάντηση συζητήθηκε και δόθηκαν σαφείς οδηγίες για την πλήρη εφαρμογή των μέτρων κατά της γρίπης και την εμφάνιση του νέου στελέχους του κορονοϊού, καθώς και περιοριστικά μέτρα για τους επισκέπτες και τους συνοδούς των ασθενών, που παρουσιάζουν συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού συστήματος για την αποφυγή διασποράς του ιού ή τη διαχείριση ύποπτου κρούσματος με πνευμονία.

Τέλος επισημάνθηκε η ανάγκη για διαρκή εγρήγορση των επαγγελματιών υγείας, ιδιαίτερα όσων εργάζονται σε τμήματα με ασθενείς υψηλού κινδύνου. Στη σύσκεψη υπήρξε η σύμφωνη γνώμη όλων των Διευθυντών για συντονισμό, έτσι ώστε να βρίσκονται καθημερινά σε ετοιμότητα και διάθεση θάλαμοι και επιπλέον κλίνες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής