breaking news Νέο

Έκανε την υπέρβαση η ΒΕΡΟΙΑ

Έκανε την υπέρβαση η ΒΕΡΟΙΑ

Μια πολύ σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ της και στην προσπάθεια της να πετύχει τον στόχο της, την άνοδό της στη Super League 2 ολοκλήρωσε χθες η ΒΕΡΟΙΑ. Πρόκειται για την απόκτηση του Μπάμπη Παυλίδη, που επιστρέφει σε γνώριμα μέρη ύστερα από τεσσεράμιση περίπου χρόνια.

Ο Μπάμπης Παυλίδης που γεννήθηκε στη Σκύδρα στις 6 Μαρτίου του 1991 (είναι δηλαδή 29 ετών) ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Αετό Σκύδρας με τα χρώματα του οποίου σε ηλικία 16 ετών αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής.

Το καλοκαίρι του 2009 και σε ηλικία 18 ετών μετακόμισε στη ΒΕΡΟΙΑ στην οποία έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2015, για 6 ολόκληρες περιόδους, με δύο ενδιάμεσους δανεισμούς. Την περίοδο 2011-12 δόθηκε δανεικός στον Εορδαϊκό στον οποίο έμεινε έξι μήνες και το υπόλοιπο διάστημα της περιόδου μετακόμισε στο Βόλο για λογαριασμό της Νίκης και πάλι δανεικός από τη ΒΕΡΟΙΑ για να επιστρέψει στη ΒΕΡΟΙΑ στην οποία έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2015 όταν και μετακόμισε με την μισή σχεδόν τότε ομάδα στον Άρη Θεσσαλονίκης που είχε υποβιβαστεί από τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Στον Άρη έμεινε μέχρι το περασμένο καλοκαίρι όταν και αποχώρησε για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης από τον οποίο έμεινε ελεύθερος για να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική ποδοσφαιρική του καριέρα, παρά το έντονο ενδιαφέρον που είχαν δείξει για την απόκτησή του τα Τρίκαλα.

Ο Μπάμπης Παυλίδης με τη φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ έχει καταγράψει 45 συμμετοχές, με την κίτρινη φανέλα του Άρη 52, με την κυανόλευκη του Απόλλωνα Σμύρνης 8, με τον Εορδαϊκό 10 και της Νίκης Βόλου 20.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής