breaking news Νέο

Με 18 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Με 18 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 13:00, στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα ακόλουθα 18 θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87) :

  1. Έγκριση ή μη του 2ου πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού (έλεγχος δικαιολογητικών κατακύρωσης) ¨ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ¨, προϋπολογισμού 11.184,40 € (με Φ.Π.Α. 24%).
  2. Έγκριση ή μη του 3ου πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού (αποσφράγιση φακέλου δικαιολογητικών συμμετοχής αναδόχου), «ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ – ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» (αριθμ. Διακήρυξης 21967/11-11-2019)
  3. Έγκριση ή μη του 1ου πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού (αξιολόγηση δικαιολογητικών & τεχνικών προσφορών), ¨ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ¨ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 179.800,00 € (με Φ.Π.Α. 24%).
  4. Έγκριση ή μη του 2ου πρακτικού επιτροπής διαγωνισμού (αξιολόγηση οικονομικών προσφορών), ¨ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ¨ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 179.800,00 € (με Φ.Π.Α. 24%).
  5. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Κοινότητα Νησίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.
  6. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αριθ. 182 αγροτεμαχίου που βρίσκεται στην Κοινότητα Νεοχωρίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.
  7. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αριθ. 311 (θέση Κτήματα Σταυρού) αγροτεμαχίου που βρίσκεται στην Κοινότητα Σταυρού του Δήμου Αλεξάνδρειας.
  8.  Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αριθ. 117 (θέση Σκυλόκαμπος) αγροτεμαχίου που βρίσκεται στην Κοινότητα Καβασίλων του Δήμου Αλεξάνδρειας.
  9. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Κοινότητα Κεφολοχωρίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.
  10. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αριθ. 865(6) (θέση Άγιος Δημήτριος) αγροτεμαχίου που βρίσκεται στην Κοινότητα Πλατέος του Δήμου Αλεξάνδρειας.
  11.  Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αριθ. 631 αγροτεμαχίου που βρίσκεται στην Κοινότητα Καμποχωρίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.
  12. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Κοινότητα Π. Σκυλιτσίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.
  13. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Κοινότητα Κλειδίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.
  14. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Κοινότητα Πρασινάδας του Δήμου Αλεξάνδρειας.
  15. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Κοινότητα Κυψέλης του Δήμου Αλεξάνδρειας.
  16. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στην Κοινότητα Λιανοβεργίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.
  17. Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «Ασφαλτόστρωση υφιστάμενης αγροτικής οδού με στόχο την βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη στην περιοχή του οικισμού Παλαιού Προδρόμου, Δ.Ε. Μελίκης», (Α.Μ. 54/2017).
  18. Λήψη απόφασης για ορισμό δικηγόρου παράστασης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βέροιας (αφορά προσφυγή της κ. Στογιάννοβα Μαριγιάννα του Ραντί)

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Γκυρίνης Παναγιώτης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής