breaking news Νέο

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Νίκησαν όλοι οι πρωτοπόροι

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Νίκησαν όλοι οι πρωτοπόροι

Αμετάβλητη παρέμεινε η κορυφή καθώς οι πέντε διεκδικητές των τεσσάρων πρώτων θέσεων του βαθμολογικού πίνακα που οδηγούν στα πλεϊ οφ, αλλά και ο έκτος Αχιλλέας Νάουσας προχώρησαν, άλλος εύκολα και άλλος δυσκολότερα με νίκη.

Συγκεκριμένα, ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας νίκησε, όπως αναμένονταν στο γήπεδο της Ραχιάς την ΑΕ Ποντίων με 4-0 και διατήρησε την διαφορά των πέντε βαθμών που τον χωρίζει από την ομάδα που τον ακολουθεί τον ΦΑΣ Νάουσα, ο οποίος με τη σειρά του επίσης εκτός έδρας επιβλήθηκε με 5-0 του Αστέρα Τριποτάμου. Δυσκολότερα, δίχως όμως βαθμολογικές απώλειες προχώρησε και ο τρίτος του βαθμολογικού πίνακα ΓΑΣ Ροδοχωρίου που νίκησε στο γήπεδό του την σκληροτράχηλη Θύελλα Σταυρού με 1-0.

Ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί του με τον Τάκη Τσακαλίδη στον πάγκο του κέρδισε εκτός έδρας με 3-1 την ΑΕ Χαρίεσσας διατηρώντας την διαφορά των τριών βαθμών από τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος που πέτυχε το σκορ της αγωνιστικής κερδίζοντας στην έδρα του με 6-0 τον ΠΑΟ Κουλούρας.

Από τις ομάδες που παλεύουν να παραμείνουν στην κατηγορία κερδισμένο για μια ακόμη αγωνιστική ήταν το Μακροχώρι που πέτυχε την τέταρτη στη σειρά νίκη του, αυτή τη φορά επί του Ολυμπιακού Νάουσας με 2-0, με αποτέλεσμα να έχει απομακρυνθεί σημαντικά από την επικίνδυνη ζώνη.

Η μοναδική ισοπαλία της αγωνιστικής σημειώθηκε στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου μεταξύ του τοπικού Άρη και του Φιλίππου Μελίκης με τις δύο ομάδες να μοιράζονται σκορ, (1-1), βαθμούς και εντυπώσεις.

Όσον αφορά τους αρχισκόρερ του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας ο Γιώργος Κίτσας πέτυχε ένα γκολ και έφτασε τα 35', ο Αργυρόπουλος δύο και ξεπέρασε τον Ντέλλα που έμεινε άσφαιρος πιάνοντας τα 30 και τέσσερα σημείωσε ο Καραντουλαμάς που έφτασε τα 20.

Να δούμε όμως αναλυτικά τα οκτώ παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας.

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ – ΝΑΟΥΣΑ 0-5: Η Νάουσα δυσκολεύτηκε με αντίπαλο τον Αστέρα Τριποτάμου για ένα ημίχρονο παρότι προηγήθηκε σχετικά γρήγορα στο σκορ και στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε. Συγκεκριμένα στο 15' ο Νίκος Περηφανόπουλος εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Νίρλα και με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο -τρεις καλές στιγμές τις οποίες όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν ενώ στο 57' ο Τριπόταμος απείλησε με ισοφάριση, όταν το φάουλ που εκτέλεσε ο Ξαγοράρης βρήκε το πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού και έφυγε άουτ.

Η ευκαιρία αυτή της γηπεδούχου ομάδας φάνηκε να ξυπνάει τους φιλοξενούμενους που στο διάστημα που έμεινε πέτυχαν άλλα τέσσερα τέρματα, τρία με τον Σοφιανίδη που είχε μπει αλλαγή στον αγώνα (67', 73' και 85') και ένα με τον Λούρη (76').

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η απουσία του Ντέλλα από τους σκόρερ της ομάδας του, παρότι αυτή πέτυχε πέντε τέρματα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Μπέκας – Ζαχαριάδης).

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ – ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 0-4: Καθαρή και άνετη νίκη πήρε και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο γήπεδο της Ραχιάς επί της ιστορικής Α.Ε. Ποντίων με 4-0.

Όπως φανερώνει και το σκορ η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν σαφώς καλύτερη και παρά την υπερπροσπάθεια των νεαρών αντιπάλων της έφθασαν άνετα στη νίκη που την διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ η μετέπειτα νικήτρια άνοιξε στο 23' με τον Γ. Κίτσα και στο 35' ο Πετραϊ ζευγάρωσε τα τέρματα του ΠΑΟΚ, που στην επανάληψη πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τον Θεοδώρου (57') και Χουσεϊνογλου διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 0-4.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Πελετίδης (Τυριακίδου – Σπέντζας), από την ΕΠΣ Κοζάνης.

ΡΟΔΟΧΩΡΙ – ΣΤΑΥΡΟΣ 1-0: Πιο δύσκολο από όσο ίσως περίμενε ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου έκαμψε την αντίσταση της Θύελλας Σταυρού την οποία τελικά νίκησε με ένα τέρμα που πέτυχε στο 70' με κεφαλιά ο Μπρέγκου.

Ο Σταυρός είχε δοκάρι στο 30' με τον Θυμιόπουλο, ενώ του ακυρώθηκε για οφσαϊτ τέρμα που πέτυχε στο 20' ο Πετγαζλής.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραγκιζόπουλος (Νησελίτης – Παζαρτζικλής).

ΧΑΡΙΕΣΣΑ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 1-3: Με δύο τέρματα του Αργυρόπουλου στο 25' και στο 48' και ένα ενδιάμεσα του Καραγιάννη στο 43' ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας νίκησε στο γειτονικό ντέρμπι την Α.Ε. Χαρίεσσας εκτός έδρας με 3-1 (το γκολ της γηπεδούχου στο 60' ο Προϊος και έμεινε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Γκόγκας – Γκαλαϊτζίδης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. - ΚΟΠΑΝΟΣ 2-0: Ακαταμάχητος στην έδρα του ο Αχιλλέας Νάουσας νίκησε με 2-0 και τον ΓΑΣ Κοπανού επανερχόμενος έτσι στις επιτυχίες. Και τα δύο τέρματα της νικήτριας πέτυχε ο Μπράτσης στο 45' και στο 85'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασίου (Τσιουγγαρής – Χαλατζιούκας).

ΠΛΑΤΥ – ΚΟΥΛΟΥΡΑ 6-0: Πολυβόλο ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος νίκησε με 6-0 τον ΠΑΟ Κουλούρας διαψεύδοντας με τον πιο πανηγυρικό τρόπο όσους υποστήριζαν ότι βρίσκεται σε αγωνιστική κοιλιά.

Τέσσερα από τα έξι τέρματα της ομάδας του Πλατέος πέτυχε ο Καραντουλαμάς (2', 22', 62' και 65') και δύο ο Βούλγαρης (52' και 67').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Μπογιατζόγλου – Τράντος).

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν. 2-0: Την τέταρτη στη σειρά νίκη του πέτυχε ο Μακροχώρι κερδίζοντας αυτή τη φορά τον Ολυμπιακό Νάουσας με 2-0, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί εννέα βαθμούς από την ζώνη των πλεϊ άουτ.

Και τα δύο τέρματα της νικήτριας σημειώθηκαν στο α' ημίχρονο από τον Τσιφλίδη στο 10' και τον Κουτσούκη στο 24'.

Διαιτητής ο κ. Ρηγόπουλος (Γκόγκας – Σιουκιούρογλου).

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ – ΜΕΛΙΚΗ 1-1: Ισόπαλο, δίχως νικητή έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Άρη Παλαιοχωρίου και του Φιλίππου Μελίκης, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του πρώτου.

Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε καλύτερα και κατάφερε να προηγηθεί στο 9' με γκολ του Νικολόπουλου ενώ έχασε και ορισμένες καλές ευκαιρίες να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα.

Μετά το 60' όμως ο Φίλιππος Μελίκης ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε αρχικά να ισοφαρίσει στο 70' με τον Βενιόπουλο και στη συνέχεια να απειλήσει σοβαρά για ένα δεύτερο τέρμα καθώς στα τελευταία λεπτά έχασε σημαντικές ευκαιρίες.

Διαιτητής ο κ. Μελιτζανίδης (Παπαδάκης – Κιρμανίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής