breaking news Νέο

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Στην τελική ευθεία το πρωτάθλημα

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Στην τελική ευθεία το πρωτάθλημα

Ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας συνεχίζοντας την νικηφόρο πορεία του με τον Τάκη Τσακαλίδη στον πάγκο του κέρδισε στο γήπεδό του και τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου με 1-0 και με δεδομένο ότι έχει καλύτερο συντελεστή βαθμών στα μεταξύ τους παιχνίδια σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση αφήνοντας πίσω του τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Αντίθετα αμετάβλητες παρέμειναν οι δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα καθώς ο ΠΑΟΚ δυσκολότερα, η Νάουσα πιο εύκολα νίκησαν ο πρώτος στην έδρα του τον Άρη Παλαιοχωρίου με 1-0 και ενώ για εξήντα περίπου λεπτά αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, ενώ η Νάουσα με 6-0 επιβλήθηκε της Α.Ε. Ποντίων.

Με νίκη προχώρησε και ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος κερδίζοντας εκτός έδρας με 1-0 την Θύελλα Σταυρού.

Από τις ομάδες που αγωνίζονται να αποφύγουν την ψυχοφθόρα διαδικασία των πλεϊ άουτ κερδισμένες ήταν ο ΓΑΣ Κοπανού που κέρδισε με 2-0 τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Ολυμπιακό Νάουσας, ο ΠΑΟ Κουλούρας που πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του κερδίζοντας με 1-0 το Μακροχώρι που προέρχονταν από τέσσερις σερί νίκες και ο Φίλιππος Μελίκης που σε ένα τρελό παιχνίδι (τρία τέρματα στα τελευταία πέντε λεπτά!!!) νίκησε με 3-2 τον αδιάφορο βαθμολογικά Αχιλλέα, όπως βέβαια σημαντικό βήμα να εξασφαλίσει από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος την παραμονή της στην κατηγορία πήρε και η Χαρίεσσα που επιβλήθηκε εκτός έδρας του Αστέρα Τριποτάμου με 2-3.

Μετά τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής η κατάσταση περιπλέκεται στην μάχη της αποφυγής των πλεϊ άουτ με την ομάδα του Μακροχωρίου, με δεδομένου του δύσκολου προγράμματος που έχει μπροστά του να ξαναμπαίνει στον χορό.

Να δούμε όμως πιο αναλυτικά τα οκτώ παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας.

Μια ακόμη ευρεία νίκη για την Νάουσα που κέρδισε στην έδρα της την Α.Ε. Ποντίων με 6-0.

Όπως φανερώνει και το μέγεθος του σκορ η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού και έφθασε εύκολα στη νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 7' ο Παντζαρτζίδης και στο 48' ο Σαρακατσάνος έκανε το 2-0. Στο 52' ο Σιοφιανίδης έκανε το 3-0 και στο 58' ο Ντέλλας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0. Το 5-0 έκανε στο 62' ο Νίρλας και στο 86' ο Γιαμαλίδης διαμόρφωσε το τελικό 6-0. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Σοκιούρογλου – Χριστοδούλου Αικατερίνη).

Περισσότερο δύσκολα από όσο ίσως ο ίδιος περίμενε ο ΠΑΟΚ νίκησε στην έδρα του τον Άρη Παλαιοχωρίου με γκολ που σημείωσε στο 30' ο Χουσεϊνογλου. Στο 43' οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Ανδρέας Μπουκλάς, με αποτέλεσμα στα υπόλοιποια 55' περίπου λεπτά να παίξουν με 10 ποδοσφαιριστές με την ομάδα του Παλαιοχωρίου να προσπαθεί και εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα όμως παρότι κατά διαστήματα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δεν κατάφερε να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία για γκολ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ασβεστόπουλος (Μαυρίδης – Φούρναρης) της ΕΠΣ Κιλκίς.

Συνεχίζοντας την νικηφόρο πορεία του που ξεκίνησε με τον Τάκη Τσακαλίδη στον πάγκο του ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας νίκησε στο ντέρμπι της αγωνιστικής στο γήπεδό του και τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 58' από τον Τζάνι.

Ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου είχε δοκάρι με τον Μπρέγκου στο 21'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Γιάντσης – Παρασίου).

Μπορεί να δυσκολεύτηκε ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος, όμως τελικά κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας με 0-1 την Θύελλα Σταυρού και να παραμείνει σε τροχιά πλεϊ οφ.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα πέτυχε ο Καραντουλαμάς στο 80' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Τσιουγγαρής – Χαλατζιούκας).

Τρελό παιχνίδι στο γήπεδο του Νεοκάστρου μεταξύ του Φιλίππου Μελίκης και τον Αχιλλέα Νάουσας με τον πρώτο να κερδίζει στα τελευταία λεπτά τον αντίπαλό του με 3-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρία από τα πέντε τέρματα που διαμόρφωσαν και το αποτέλεσμα σημειώθηκαν στα τελευταία πέντα λεπτά!!!

Το σκορ άνοιξε ο Αχιλλέας στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Ηλία και το 0-1 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη όμως ο Φίλιππος γύρισε το αποτέλεσμα με τέρματα που πέτυχε ο Μανωλόπουλος (77' και 86'). Ο Αχιλλέας ισοφάρισε στο 88' με τον Σαξώνη και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μελιόπουλος έδωσε την νίκη στη Μελίκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ιασωνίδης (Μπέκας – Παζαρτζικλής).

Μακριά από τις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις του το Μακροχώρι έχασε στην Κουλούρα από την τοπική ομάδα με 1-0 και με δεδομένο ότι έχει δύσκολη συνέχεια ξαναμπαίνει σε περιπέτειες.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα πέτυχε ο Χερίδης στο 56' εκμεταλλευόμενος διπλό λάθος της άμυνας του Μακροχωρίου.

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Μακροχωρίου πίεσε όμως σε δύο περιπτώσεις η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια της εστίας της Κουλούρας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Τράντος – Ζουρνατζίδης).

Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη πήρε η ΑΕ Χαρίεσσας επί του Αστέρα Τριποτάμου και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία από την κανονική διάρκεια του παιχνιδιού.

Η ομάδα της Χαρίεσσας προηγήθηκε στο σκορ στο 28 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τηλκερίδη για να πάρει προβάδισμα τριών τερμάτων στο β' ημίχρονο με δύο τέρματα ακόμη που σημείωσαν οι Γραμματικός (49') και Τόζογλου (52' αυτογκόλ).

Η γηπεδούχος ομάδα αντέδρασε στα τελευταία λεπτά, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με γκολ που πέτυχαν οι Ξαγοράρης (59') και Κίτσας Ε. (89').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Κελεσίδης – Γκόγκος).

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο ΓΑΣ Κοπανού νίκησε στο γήπεδό του τον Ολυμπιακό Νάουσας με 2-0 και έπιασε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα την ομάδα του Μακροχωρίου. Τα γκολ της νίκης του ΓΑΣ Κοπανού πέτυχαν ο Οικονόμου Χρ. Στο 30' και ο Παρθενόπουλος στο 55'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης (Κιρμανίδης – Γκαλαϊτσής).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής