breaking news Νέο

Π.Μπίλλιας στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» : «Θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε το σύνολο του καθέτου άξονα στην επόμενη προγραμματική περίοδο»

Π.Μπίλλιας στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» : «Θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε το σύνολο του καθέτου άξονα στην επόμενη προγραμματική περίοδο»

Λιτή, αλλά ουσιαστική η δήλωση του αντιπεριφερειάρχη υποδομών και δικτύων της ΠΚΜ, Πάρι Μπίλλια, αναφορικά με το αποκλειστικό, πρωτοσέλιδο, θέμα μας, της Πέμπτης 13ης Φεβρουαρίου, το οποίο αφορούσε στην υπογραφή της σύμβασης μεταξύ της ΠΚΜ και του αναδόχου της μελέτης του τμήματος Πατρίδα-Εγνατία, του οδικού άξονα Εγνατία Οδός-Βέροια-Νάουσα-Σκύδρα-Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Έδεσσας.

«Είναι θετικό το ότι υπογράφτηκε η σύμβαση μελέτης, η οποία έχει χρόνο παράδοσης το επόμενο 18μηνο. Προσπάθεια της διοίκησής μας είναι να ενταχθεί στην επόμενη προγραμματική περίοδο (ΕΣΠΑ) το σύνολο του οδικού άξονα, από την Εγνατία μέχρι την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Έδεσσας και φυσικά το κομμάτι Πατρίδα-Εγνατία», μας δήλωσε ο κ. Μπίλλιας.

Όπως αναφέραμε και χθες, πρέπει να είναι ομόθυμη η προσπάθεια αυτοδιοικητικών και βουλευτικών ταγών της Ημαθίας, ώστε να ενταχθεί η χρηματοδότηση του έργου, το οποίο εξυπηρετεί διευρωπαϊκές μεταφορές, αφού το 80% των φορτηγών που μεταφέρουν εξαγωγικά προϊόντα, διέρχονται από το σημερινό, επικίνδυνο, δρόμο Σκύδρας-Βέροιας, δημιουργώντας τη γνωστή συμφόρηση στην περιφερειακή οδό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής