breaking news Νέο

Football League : Γλίτωσε τα χειρότερα η ΒΕΡΟΙΑ

Football League : Γλίτωσε τα χειρότερα η ΒΕΡΟΙΑ

Για πέμπτη στη σειρά αγωνιστική η ΒΕΡΟΙΑ έμεινε δίχως νίκη στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα ο Ιωνικός που νίκησε στην έδρα τουμε 3-0 το Αιγάλεω να ξεφύγει έξι βαθμούς και τα περιθώρια να έχουν πλέον στενέψει για την βασίλισσα που βλέπει τον στόχο της ανόδου να απομακρύνεται επικίδυνα.

Βέβαια εξακολουθεί να ελπίζει, αφού ο Ιωνικός όπως βέβαια και η ίδια, έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια και είναι σίγουρο ότι θα χάσει βαθμούς. Όμως το ερώτημα δεν είναι αν ο άμεσα ανταγωνιστής της στην διεκδίκηση της δεύτερης προνομιούχο θέσης χάσει βαθμούς αλλά αν η ίδια έχει τις δυνατότητες, με το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει, να πάει τρένο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αφού πλέον το απόλυτο των βαθμών στους έξι αγώνες που της απομένουν αποτελεί προϋπόθεση για να πετύχει τον στόχο της.

Το περασμένο Σάββατο με αντίπαλο τα Τρίκαλα που πρωτοπορούν στον βαθμολογικό πίνακα μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοσή της, όμως κανείς νομίζουμε δεν μπορεί να κατηγορήσει τους παίκτες της ότι δεν προσπάθησαν και δεν ίδρωσαν την φανέλα και κυρίως ότι ήταν κατώτεροι από τον αντίπαλό της, που επαναλαμβάνουμε είναι η ομάδα που πρωτοπορεί στον βαθμολογικό πίνακα και σχεδόν έχει «καπαρώσει» το ένα από τα δύο εισιτήρια της ανόδου.

Θα λέγαμε μάλιστα ότι σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν στάθηκε άτυχη, με την έννοια ότι ο αντίπαλος που επαναλαμβάνουμε δεν είναι και ομάδα της σειράς, για τα δεδομένα της Football League κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη οργανωμένη επίσκεψή του στα αντίπαλα καρέ και από το 12' η ΒΕΡΟΙΑ βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ και να χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ για να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε.

Οι παίκτες της προσπάθησαν, επαναλαμβάνουμε δίχως να εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους είχαν τις ευκαιρίες να φέρουν το παιχνίδι αρχικά στα ίσα και στη συνέχεια να διεκδικήσουν και τη νίκη.

Δεν κατάφεραν τελικά να αξιοποιήσουν τις όποιες ευκαιρίες τους δόθηκαν για να φθάσουμε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για να πάρει το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Πασάς. Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να μην ήταν αυτό που αρχικά ήθελε, αλλά τουλάχιστον απέφυγε τα χειρότερα.

Επαναλαμβάνουμε μπορεί η ΒΕΡΟΙΑ να μην εντυπωσίασε με την απόδοσή της όμως ήταν καλύτερη σε από τον αντίπαλό της που στο συγκεκριμένο παιχνίδι στάθηκε τυχερός, όχι επειδή έχασε τις κλασικές ευκαιρίες, αυτές δεν υπήρχαν, αλλά επειδή κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη επικίνδυνη επίσκεψή του στην αντίπαλη περιοχή και να φορτώσει με άγχος τους παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ.

 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 7' ο Παυλίδης μπαίνει με την μπάλα στα πόδια στην περιοχή των φιλοξενουμένων εκεί τον μαρκάρει άγαρμπα ο Νιάρος, με τον μεσοεπιθετικό της ΒΕΡΟΙΑΣ να πέφτει στο έδαφος τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι, όμως τον διαιτητή να δείχνει παίζετε.

Στο 12' και στην πρώτη οργανωμένη επίσκεψή τους στην περιοχή του Πολίτη τα Τρίκαλα ανοίγουν το σκορ ο Σταματής δέχεται την ωραία μπροστινή μπαλιά του Τσίπρα ξεμαρκάρεται και μέσα από την περιοχή με πλασέ ανοίγει το σκορ.

Η ΒΕΡΟΙΑ προσπαθεί να αντιδράσει έχει δύο ωραία σουτ με τον Παυλίδη και τον Πασά στο 16' και στο 32' που όμως δεν βρίσκει στόχο, ενώ στο 36' έχει διπλή χαμένη ευκαιρία με τους Πόζογλου και Πασά.

Στο 40' η ΒΕΡΟΙΑ ζητάει για δεύτερη φορά πέναλτι όταν μέσα στην αντίπαλη περιοχή φαίνεται να ανατρέπεται ο Πόζογλου, με τον διαιτητή όμως και πάλι να έχει αντίθετη γνώμη και να δείχνει παίζετε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΒΕΡΟΙΑ έγινε ακόμη πιο πιεστική και στο 50' έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο διάστημα αυτό. Υστερα από εκτέλεση έμμεσου στο οποίο υπέπεσε ο τερματοφύλακας των Τρικάλων ο Μαραγκός βρέθηκε σε θέση για γκολ με τον Γιακουμή να αποκρούει το πλασέ του παίκτη της γηπεδούχου και στη συνέχεια της φάσης ο τερματοφύλακας των Τρικάλων κέρδισε φάουλ.

Στο 55' ο Πέντα από καλή θέση έπιασε την κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Γεωργιάδη με την μπάλα να βρίσκει αντίπαλο και να καταλήγει σε κόρνερ.

Στο 73' η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν με τον Πέλκα η κεφαλιά του οποίου βρήκε τον Ζούρκο και έφυγε κόρνερ.

Στο 75' η ΒΕΡΟΙΑ βρίσκεται και πάλι στο επιθετικό προσκήνιο με τον Κανούλα, όμως να μην καταφέρνει να εκμεταλλευτεί την ωραία ενέργεια και την παράλληλη συρτή σέντρα του Πασά και οκτώ λεπτά αργότεα ο Κανούλας και πάλι από ενέργεια και πάσα του Πασα βγήκε απέναντι από τον Γιακουμή τον απέφυγε όμως έφυγε πολύ πλάγια και το πλασέ που επιχείρησε ήταν αδύναμο κατέληξε άουτ.

Στο 84' και πάλι ο Κανούλας σε πλεονεκτική θέση για γκολ, με το πλασέ του να μην βρίσκει στόχο.

Και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων η μπάλα βρίσκει χέρι αμυντικού των φιλοξενούμενων μέσα στην περιοχή της ομάδας του με τον διαιτητή αυτή τη φορά να στείνει την μπάλα στα 11 βήματα και τον Πασά που αναλαμβάνει την εκτέλεσή του να ισοφαρίζει σε 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο Γρεβενιώτης διαιτητής κ. Τσέτσιλας είχε τρεις φάσεις για πέναλτι και οι τρεις υπερ της ΒΕΡΟΙΑΣ. Από τις τρεις αγνόησε τις δύο πρώτες στο 7' και στο 40' και έδωσε την τρίτη στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, αφήνοντας με παράπονα τους γηπεδούχους. Σωστές οι υποδείξεις των δύο βοηθών του από την ίδια ένωση Στεφούλη – Μωϋσιάδη.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Πολίτης, Γεωργιάδης, Μαραγκός, Μανιώτης, Μπλέτσας, Βεργώνης, Πολύζος (46' Ζούρκος), Πέντα, Παυλίδης (77' Καραγιάννης), Πόζογλου (62' Κανούλας), Πασάς.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιακουμής, Πελάεθ (66' Λώττας), Γιαννίτσης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης, Σταμάτης (77' Τεγούσης), Τσίπρας (84' Αλεξιτς).

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΒΕΡΟΙΑ – Τρίκαλα        1-1

Ιωνικός – Αιγάλεω  3-0

Νίκη Β. - Διαγόρας 2-1

Ασπρόπυργος – Θεσπρωτός   1-2

Ιάλυσος – Ολυμπιακός Β.      4-0

Καβάλα – Ιεράπετρα      0-0

Καλαμάτα – Τρίγλια      1-0

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

        τερ.  βαθ.

  1. Τρίκαλα  25-12       40
  2. Ιωνικός    24-11       37
  3. Νίκη Β.   23-17       32
  4. ΒΕΡΟΙΑ  21-15       31
  5. Ιεράπετρα       20-17       31
  6. Καβάλα   19-11       30
  7. Ολυμπιακός Β.        27-28       30
  8. Διαγόρας 24-15       29
  9. Θεσπρωτός     23-26       24
  10. Αιγάλεω  13-21       21
  11. Ασπρόπυργος  20-29       20
  12. Ιάλυσος   13-23       20
  13. Καλαμάτα       16-25       18
  14. Τρίγλια    13-31       14

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής