breaking news Νέο

Φίλιππος Βέροιας : Στο μυαλό μόνον ο Διαγόρας Δρυοπιδέων!

Φίλιππος Βέροιας : Στο μυαλό μόνον ο Διαγόρας Δρυοπιδέων!

Το παιχνίδι με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων βρίσκεται μόνο στο μυαλό των παικτών του Φιλίππου. Οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας, έχοντας αφήσει πίσω τους το ματς με τον Ολυμπιακό Β’, έχουν επικεντρωθεί σ’ αυτό της 19ης αγωνιστικής, στο οποίο και θα κοιτάξουν να έρθουν σε καλύτερα στάνταρ απόδοσης και να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί, μέσα από έναν τρόπο παρουσίας σαν και αυτόν. Σε μιά τέτοια προσπάθεια, ο Δημήτρης Γκίμας θα είναι σε θέση να υπολογίζει σ’ έναν βαθμό και πάλι στην παρουσία του Ρίζου Καντάρκου.

Ο τελευταίος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο ματς με τον Ολυμπιακό Β’ την περασμένη αγωνιστική, έπειτα από 35 ημέρες παύσης, όπου και είχε χρόνο συμμετοχής περίπου 5.30 λεπτά, δείχνοντας πως αρχίζει να συνερχεται από τον τραυματισμό του, την παρουσία του οποίου έχει ανάγκη ο Φίλιππος, τώρα, που το πρωτάθλημα της Α2 μπαίνει στην τελική (και σαφώς πολύ πιο δύσκολη) φάση του!

 

Ευχαριστίες

Στο μεταξύ, η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΝΠ ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας, Λεωνίδα Ακριβόπουλο, τον προϊστάμενο του ΔΑΚ “Δημήτριος Βικέλας” (Μακροχώρι), Γρηγόρη Σανίκη και τους εργαζόμενους σε αυτό για την άριστη συνεργασία και την άοκνη προσπάθειά τους τις τελευταίες ημέρες, ούτως ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες βελτιωτικές κινήσεις στο γυμναστήριο για την απρόσκοπτη τέλεση της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Β’. Επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας για την πολυπληθή παρουσία της και την άριστη αστυνόμευση του αγώνα, όπως και τον φίλαθλο κόσμο της πόλης και των όμορων νομών που κατέκλυσε το γήπεδο, παρακολούθησε μία ιστορική αναμέτρηση και στήριξε με τον δικό του τρόπο την ομάδα.

 

Από τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής