breaking news Νέο

Ηλίας Τσιφλίδης : «Είμαστε σε επαφή με τις τοπικές κοινότητες»

Ηλίας Τσιφλίδης : «Είμαστε σε επαφή με τις τοπικές κοινότητες»

Τη δημοσιοποίηση της λίστας με όλα τα ακίνητα του Δήμου Βέροιας, που έχουν μπει στο ΤΑΙΠΕΔ και την απένταξή τους ζήτησε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιώργος Μελιόπουλος, στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. Επιπλέον κατέκρινε τόσο τη διοίκηση του Δήμου, όσο και τις άλλες παρατάξεις, που - όπως είπε - περιμένουν παθητικά το ξεπούλημα ή ασχολούνται μόνο με το πρώην Δικαστικό Μέγαρο της πόλης και προτείνουν ανταλλαγές. Ο Γιώργος Μελιόπουλος ακόμα έκανε αναφορά στην αδυναμία του Ακτινολογικού Κέντρου Υγείας Βέροιας να εξυπηρετεί τους πολίτες, ζητώντας να υπάρξει επαρκή και μόνιμη στελέχωση όλων των τμημάτων.

Ο Γιάννης Τσαναξίδης, δημοτικός σύμβουλος της ίδιας παράταξης, επεσήμανε στην αναφορά του προβλήματα που αντιμετωπίζει το θεατράκι της Αγίας Παρασκευής στην Καλλιθέα, τα οποία έχουν να κάνουν με την οροφή της αποθήκης και την έλλειψη τουαλετών. «Πρώτα ο Θεός, στο φετινό πανηγύρι θα έχουμε και τουαλέτες και λίφτινγκ στις κερκίδες», ήταν η απάντηση που δόθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Αλέκο Τσαχουρίδη.

Ακόμα, ο Γιάννης Τσαναξίδης, παίρνοντας ως αφορμή το ότι οι αγρότες επιστρέφουν στα χωράφια, ζήτησε να μάθει αν υπάρχει πρόβλεψη για εργασίες στους αγροτικούς δρόμους. «Είμαστε σε επαφή με τις τοπικές κοινότητες για την κατάσταση στους αγροτικούς δρόμους και το παρακολουθούμε από κοντά. Πιστεύω πως δεν θα έχουμε προβλήματα και θα είμαστε σε καλή κατάσταση», απάντησε ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Ηλίας Τσιφλίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής