breaking news Νέο

Το Κέντρο Υποστήριξης Ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές Βέροιας του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας παρέχει τις υπηρεσίες του τηλεφωνικά και μέσω skype

Το Κέντρο Υποστήριξης Ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές Βέροιας του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας παρέχει τις υπηρεσίες του τηλεφωνικά και μέσω skype

  Εχοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις για την εξάπλωση του κορονοϊού στην πατρίδα μας και τον εγκλεισμό όλων των συμπολιτών στα σπίτια τους για την αποφυγή της διασποράς του, το Κέντρο Υποστήριξης Ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές Βέροιας θα παρέχει τις υπηρεσίες του (ψυχολογική υποστήριξη, κοινωνική στήριξη) σε όλους τους λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας και τους φροντιστές του μέσω τηλεφώνου αλλά και ατομικών συνεδριών μέσω skype από τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας του Κέντρου.

  Για επικοινωνία από Δευτέρα έως Παρασκευή στο τηλ. 2331400426 ώρες 10.00 έως 13.00 και 16.30 έως 20.30 και στο τηλ. 6976385600 κ. Βενετσανάκου Ελευθερία, υπεύθυνη Δομής και στο τηλ. 6973738544 κ. Σαλιάγκα Γιώργο, Πρόεδρο του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας (2014-2020).

 

Το Δ.Σ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής