breaking news Νέο

Πωλητήριο στην ΠΑΕ Ξάνθης

Πωλητήριο στην ΠΑΕ Ξάνθης

Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή έτσι και η θητεία σε μια ποδοσφαιρική ΠΑΕ, από οποιοδήποτε πόστο, έχει ημερομηνία λήξης. Και ο Χρήστος Πανόπουλος ύστερα από 40 και πλέον χρόνια στο διοικητικό τιμόνι της Ξάνθης, φαίνεται να το έχει πάρει πλέον οριστικά απόφαση να αποχωρήσει.

Στο μυαλό του ιδιοκτήτη της ακριτικής ΠΑΕ φαίνεται ότι όχι μόνο έχει ωριμάσει η ιδέα της αποχώρησης αλλά τελευταία του έχει γίνει και έμμονη ιδέα. Εξάλλου δεν είναι λίγα όσα τραβάει τους τελευταίους μήνες με την υποτιθέμενη πολυϊδιοκτησία με τον ΠΑΟΚ.

Για να γίνει πιο κατανοητό πόσο αποφασισμένος είναι να αποχωρήσει αρκεί να αναφέρουμε ότι το πωλητήριο που έχει βάλει στην ΠΑΕ είναι τιμή – έκπληξη και ένα ποσό που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πριν λίγους μήνες.

Το καρτελάκι λοιπόν πώλησης της ΠΑΕ Ξάνθης, μια από τις πιο καθαρές επαγγελματικές ομάδες στη χώρα μας, δείχνει αυτή τη στιγμή 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Το ερώτημα βέβαια είναι αν «εν έτει» 2020 εξακολουθούν να υπάρχουν στην Ελλάδα άτομα που θα έριχναν στην αγορά 1,5 εκατομμύρια για να αγοράσουν μια ομάδα σαν την ΠΑΕ Ξάνθη, έστω κι αν αυτή, επαναλαμβάνουμε, συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πιο ελκυστικών στην χώρα μας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής