breaking news Νέο

Επανεκκίνηση ζητάει και η Super League 2

Επανεκκίνηση ζητάει και η Super League 2

Σημαντικές ειδήσεις έβγαλε η τηλεδιάσκεψη της Super League 2 που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 19 Μαϊου.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε ομόφωνα η επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις και άμεσα θα κατατεθεί σχετικό αίτημα για να επιστρέψουν οι ομάδες σε αγωνιστική δράση, όπως συμβαίνει και στην Super League 1.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα για την επανεκκίνηση.

Σύμφωνα με την ατζέντα που συζητήθηκε αντιπροσωπεία της διοργανώτριας θα συναντηθεί με τον ΠΣΑΠ για το κρίσιμο θέμα των μειώσεων των συμβολαίων των παικτών, ενώ θα υπάρξει και αίτημα προς την ΕΠΟ για οικονομική ενίσχυση, για να μπορέσουν οι ομάδες να ανταπεξέλθουν στην κρίση που δημιούργησε η πανδημία.

Παράλληλα η Super League 2 θα στείλει επιστολή στην ΕΡΤ με την οποία θα ζητάει προκαταβολή μέρος των χρημάτων από τα συμφωνηθέντα προκειμένου να ανασάνουν τα ταμεία των ΠΑΕ, με στόχο τα λεφτά αυτά να χρησιμοποιηθούν για τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού.

Η επίσημη ενημέρωση της διοργανώτριας αναφέρει:

Να σταλεί αίτημα για ομαδικές προπονήσεις στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς και αιτήματα για συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης στον ΠΣΑΠ και την ΕΠΟ για διευθέτηση εκκρεμοτήτων και την επίλυση διαδικαστικών θεμάτων σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής