breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Νηστικοί, μπατίρηδες και λιγούρια της Ευρώπης, ενωθείτε! Εκεί που είχαμε γίνει βαθύπλουτοι με τα 500 δις που θα μοιραστούμε, τσαααακ μας σκάει άλλα 250 δις η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν και γίναμε πλέον «Κροίσοι».

 

Τι τζόκερ, πάμε στοίχημα και λίγα ψωροεκατομμύρια. Εδώ μιλάμε πλέον για Σώρρα, Τράπεζα της Ανατολής και δεν συμμαζεύεται. 

 

Αφού πλέον είμαστε έτοιμοι να φάμε με χρυσά κουτάλια και να πλενόμαστε σε πλατινένια...μπιντέ. 

 

Τι κι αν λέει ο Κυριάκος ότι δεν θα σκορπίσουμε το μερτικό μας, τα 32 δις, με την ανεμελιά του νεόπλουτου.

 

Όχι ρε φίλε, εμείς θα τα σκορπίσουμε. Και το δάνειο σου του 1,5 εκ. ευρώ θα ξοφλήσουμε και το δάνειο του Άδωνι, και του Παπαδημούλη θα αγοράσουμε καμιά πενηνταριά διαμερίσματα, να έχει να δίνει στις ΜΚΟ που τα νοικιάζουν σε μετανάστες.

 

Τέλος η φτώχεια και η πόρκα μιζέρια. Και άμα λάχει, αγοράζουμε και τον «για πρώτη φορά αριστερά στα fm» και αρχίζουμε τα ωσαννά στο Μητσοτάκη. Να δώσουμε και καμιά δεκαριά μωβ μηνιάτικο στον Καψώχα και την Ακριβοπούλου, να βρίζουν τον Πολάκη και τον Τσίπρα.

 

Διότι αδέρφια μου, το money makes the world go round. Να τη σπάσουμε και λίγο στον Τραμπ, που με τα 10 δις ντόλαρς περιουσία νομίζει ότι θα μας τη βγει.

 

Με το τρένο του Κιμ θα κάνουμε συναυλίες στα Τρίκαλα, Παλιοφάρσαλα, Διακοφτό. Όχι με την Πρωτοψάλτη βέβαια, που είναι τρε μπανάλ. Με Κραουνάκη αδερφές μου. Και με Θώδη. Ναι ρε, γιατί έτσι μας αρέσει.

 

Και να οι Μαντόνες και να η Ριάνα και να ο Χαρδαλιάς. Θα τους βάλουμε να χτυπήσουν και ένα κότσαρι. Λεφτά έχουμε ρε, πλερώνουμε.

 

Και φουστανέλα θα φορέσουμε στη...Γιάνα το 2021, να χορέψει το «νάταν τα νιάτα δυο φορές»  και να την κρατάει ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο Λάκης Γαβαλάς.

 

Θα πείτε. Τσίρκο θα καταντήσεις τα 200 χρόνια της εθνικής μας παλιγγενεσίας Αρ(α)κά; Γιατί τώρα με την Αγγελοπούλου είναι καλύτερα, συντρόφισσες και σύντροφοι της κεντροδεξιάς;

 

Τουλάχιστον με εμάς θα λιγδώσει το αντεράκι σας και με κοκορέτσια και αρνιά ρεεεε.


Μητσοτάκης
Κιμ Γιονγκ Ουν
Αγγελοπούλου
Γαβαλάς-Σαμαράς

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής