breaking news Νέο

Το παρασκήνιο στη Σούπερ Λιγκ

Το παρασκήνιο στη Σούπερ Λιγκ

• Το θέμα του ban χωρίζεται σε δύο σκέλη για τον Άρη. Το ένα είναι οι διακανονισμοί με παίκτες που έχουν οφειλες από το παρελθόν, έτσι ώστε να πάψει να υφίστατι το πρόβλημα, και το δεύτερο να ξεπεράσει την πειθαρχική ποινή λόγω του ότι προχώρησε στον δανεισμό του Ντουρμισάϊ, παρ’ οτι υπήρχε απόφαση της FIFA για απαγόρευση μεταγραφών.

Αυτός είναι ο λόγος που οι “κιτρινόμαυροι” επιτίθενται στην ΕΠΟ η οποία εξέδωσε το δελτίο, σημειώνοντας ότι δεν είχαν ενημέρωση πως το πρόβλημα με τα χρέη αφορούσε και τη νέα ΠΑΕ.

• Δύο αναρτήσεις της συζύγου του Πάμπλο Γκαρσία (φωτό), Λάουρα, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των φίλων του ΠΑΟΚ την Τρίτη (7 Ιουλίου) το πρωί. Χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα το επάγγελμα του Χασάπη, η κ. Γκαρσία έδωσε συνέχεια στην προημερών δήλωση του Ουρουγουανού προπονητή της Κ19 στην ΕΡΤ «είμαι έτοιμος για την πρώτη ομάδα».

Συγκεκριμένα, η Λάουρα Νάντε έγραψε αρχικά: «Αναρωτιέμαι πόσα χρόνια θα πρέπει να κόβεις κρέας για να γίνεις χασάπης: Κάποιοι κόβουν για εναν χρόνο και τους άφησαν ήδη να μπουν στο κρεοπωλειο. Κάποιοι έκοβαν τέλεια κρεας για περισσότερα από τρία χρόνια και μερικοί πιστεύουν ότι δεν είναι έτοιμοι να γίνουν χασάπηδες». Και λίγες ώρες αργότερα επανήλθε σχολιάζοντας και την παράμετρο του διπλώματος που δεν έχει αποκτήσει ακόμα ο σύζυγός της: «Ο μαθητευόμενος χασάπης- σ.σ. Σε ελεύθερη μετάφραση- δεν θέλει να ανοίξει το χασάπικο χωρίς όλα τα χαρτιά. Απλά σκέφτεται .... όταν θα έχει όλα τα δικαιολογητικά θα ανοίξουν την πόρτα του χασάπικου ή θα συνεχίσουν να σκέφτονται ότι δεν είναι έτοιμος για να έχει μαγαζί;»

• Ο σερβικός τύπος θεωρεί δεδομένη τη μετακίνηση του αμυντικού χάφ του Ερυθρού Αστέρα Νιέγκος Πετροβιτς, στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, αναφέρουν ότι η συμφωνία αναμένεται να κλείσει λίγο πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, διεθνης με την U21, είναι κλασικός αμυντικός, χαφ που καλύπτει πολλούς χώρους και έχει πολύ δυνατό σουτ. Πολλοί τον παρομοιάζουν με τον Λούκα Μιλόγιεβιτς σε άγουρη έκδοση. Φέτος έχει σε όλες τις διοργανώσεις 27 συμμετοχές, εκ των οποίων τις 20 ως βασικός, 1 γκολ και μία ασίστ και μάλιστα έχει προκαλέαεςι το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Πέτροβιτς είχε χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή στο ματς των ομίλων του champions League στο «Μαρακανά» κόντρα στον Ολυμπιακό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής