breaking news Νέο

Πλεϊ οφ: Νέα γκέλα του ΠΑΟΚ. Ξέφυγε η ΑΕΚ

Πλεϊ οφ: Νέα γκέλα του ΠΑΟΚ. Ξέφυγε η ΑΕΚ

Τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία των πλεϊ οφ στο πρωτάθλημα της Super League και το νέο στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με την νίκη της ΑΕΚ φαίνεται να ξεκαθαρίζει την μάχη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, καθώς ο «Δικέφαλος» της Αθήνας έχει ξεφύγει πλέον από τον αντίπαλό του με 4 βαθμούς και επί πλέον στο δεύτερο γύρο, σε παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, τον αντιμετωπίζει στην έδρα του, το Ολυμπιακό Στάδιο.

Έτσι ακόμη κι αν οι Θεσσαλονικείς δικαιωθούν στο θέμα της πολυδιαιτησίας, που τους ταλαιπωρεί εδώ και έξι περίπου μήνες και πάρουν πίσω τους 7 βαθμούς που τους έχουν αφαιρεθεί είναι δύσκολο να τερματίσουν πλέον στην δεύτερη θέση.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής των πλεϊ οφ ο Ολυμπιακός όπως αναμένονταν είχε εύκολο έργο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον αποδεκατισμένο Αρη που και πάλι είχε στην διάθεσή του μόλις 14 ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει μόλις μία αλλαγή και αφού προηγήθηκε με 0-3 και στη συνέχεια με 1-4, επικράτησε τελικό με 2-4.

Το σκορ για τους Πειραιώτες, που παρατάχθηκαν δίχως τον πρώτο τους σκόρερ τον Ελ Αραμπί, άνοιξε ο Μασούρας στο 34', ενώ προηγουμένως είχαν δοκάρι με τον Τοροσίδη. Λίγο αργότερα ο Αρης άγγιξε την ισοφάριση όμως το σουτ του Φερφατζίδη σταμάτησε στα δοκάρια της εστίας του Ολυμπιακού και λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ο Χασάν έκανε το 0-2.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Μασούρας ξακακτύπησε ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 0-3, με τον Φερφατζίδη αυτή τη φορά να βρίσκει δίχτυα και να μειώνει σε 1-3.

Ο Χασάν στο 67' κέρδισε πέναλτι από τον Δεληζήση που εκτέλεσε ο ίδιος ανεβάζοντας και πάλι την διαφορά του σκορ σε τρία τέρματα, για να έρθει λίγο πριν την λήξη του αγώνα ο νεαρός Μαγκαλιάνης και με έξοχη κεφαλιά να διαμορφώσει το 2-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο γήπεδο της Τούμπας ο απογοητευτικός ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε την νεανική ομάδα του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα, όπως ήδη αναφέραμε να χάσει και άλλο έδαφος στην μάχη που δίνει με την ΑΕΚ για την δεύτερη θέση.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές των πρασίνων της Αθήνας στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και σε ένα ακόμη παιχνίδι έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κάμψει την αντίσταση του ΟΦΗ και με δύο τέρματα που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο νίκησε δίκαια τους Κρητικούς που αγωνίζονταν με πολλές απουσίες.

Το σκορ για τους «Κίτρινους» της Αθήνας άνοιξε στο 19' ο Ολιβεϊρα και λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ο Σβάρνας έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι η ΑΕΚ που ξεκίνησε με -2 την διαδικασία των πλεϊ οφ μετά από 7 αγωνιστικές βρίσκεται στο +4 από τον ΠΑΟΚ και αγκαλιά πλέον με την δεύτερη θέση.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(7η αγωνιστική)

Αρης - Ολυμπιακός 2-4

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός       0-0

ΑΕΚ - ΟΦΗ        2-0

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

          βαθ.

1. Ολυμπιακός  85

2. ΑΕΚ       65

3. ΠΑΟΚ   61

4. Παναθηναϊκός        52

5. Αρης      38

6. ΟΦΗ      36

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

ΟΦΗ - Αρης 9.30 μ.μ.

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 8.00 μ.μ.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 9.45 μ.μ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής