breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Γκιουναντίν κουμπάροι, παρακούμπαροι και λοιποί φίλοι και συγγενείς του Ταγίπ Ερντογάν.  Και του μακαρίτη του Ισμαήλ Τζεμ, με τις ζεμπεκιές του μαζί με το Γιωργάκη τον Παπανδρέου, όταν τον είχε ο Σημίτης υπουργό Εξωτερικών, μεγάλη η χάρη του.

 

Αλήθεια, θα βγάλει καμιά ανακοίνωση ο «Βούδας» της Ραφήνας, κατά κόσμο Κώστας Καραμανλής, που μαζί με τη Νατάσα πάντρεψαν την Ερντογάναινα καμιά 12αριά χρόνια πίσω; Φτάνει ρε τόσο playstation, έχεις ρέψει από την πείνα και μας άφησες και μούσι, σαν να ήσουν ο καπετάν Λάμπρος Κατσώνης.

 

Το καλύτερο πάντως όλων είναι οι ΣΥΡΙΖΑιοι, που, όπου σταθούν και όπου βρεθούν, λένε ότι ο Ερντογάν θεωρούσε εθνικιστή τον Αλέκση. Tόσο εθνικιστής πια, πεθαίνεις, ο Αλέκσης. Τύφλα να έχει ο Διγενής Ακρίτας, που πάλεψε το Μογγόλο στα μαρμαρένια αλώνια.

 

Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε, ο ΣΦΥΡΙΖΑ είναι ένα μάτσο εθνικιστών. Τι Καρανίκας, τι Ρεπούση, τι Κοτζιάς. Τόσο εθνικιστές, αλλά για την πλευρά των εχθρών μας. Σκοπιανών, Αλβανών, Τούρκων και cia.

 

Το καλύτερο ανέκδοτο πάντως το είπε ο Μάκης ο Βορίδης. Να κάνουμε το σπίτι του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο στεγάζεται το τουρκικό προξενείο, μουσείο της ποντιακής γενοκτονίας. Και πώς θα μπες μέσα ρε Μάκη; Δεν ξέρεις ότι το προξενείο είναι τουρκικό έδαφος; Εκτός αν μπουκάρεις με τσεκούρια και σφυριά και ξαναθυμηθείς τα νιάτα σου, όταν ήσουν αρχηγός της νεολαίας της ΕΠΕΝ, του Γιώργου Παπαδόπουλου.

 

Κοίτα ρε Μάκη να γίνουμε αυτάρκης ως χώρα σε ζαρζαβατικά, μήλα, πατάτες και τα λοιπά, που εισάγονται αβέρτα από την Τουρκία και άσε τις βλακείες.

 

Και άντε ο Μάκης, θυμήθηκε τα νιάτα του. Εκείνος ο Άδωνις, που βγήκε και είπε ότι η τρίτη άλωση της Αγιασοφιάς είναι ελληνικοτουρκική διαφορά; Τι θα κάνει ο δικός μας; Θα βγάλει τα μυστικά όπλα των ΕΛ, που θα κατατροπώσουν το στρατό του Ερντογάν; Ή θα του διαβάσει λίγο από Αριστοτέλη και θα πέσει ξερός ο γενίτσαρος;

 

Με αυτά και με τα άλλα, αφήστε μας ήσυχους ρε. Και τα τουρκικά μας σίριαλ να τα δούμε, και ντομάτα Τουρκίας να φάμε και κανά σουτζούκ λουκούμ και κανά παστουρμά από το Καπαλί Τσαρσί. Ναι ρε, έτσι τους τη σπάμε. Όχι με εμπάργκο, αλλά πέφτοντας βουρ στον πατσά τον Κωνσταντινουπολίτικο ρεεεε.


Καραμανλής-Ερντογάν
Τσίπρας-Ερντογάν
Το σπίτι του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη
τούρκικα σίριαλ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής