breaking news Νέο

EΠΣ Ημαθίας : Οι ομάδες επιστρέφουν στην κανονικότητα

EΠΣ Ημαθίας : Οι ομάδες επιστρέφουν στην κανονικότητα

Διανύουμε το δεύτερο μισό του Ιουλίου και ενώ κάτω από διαφορετικές συνθήκες, σε σχέση με αυτές που δημιούργησε η επιδημία του κορονοϊού, οι ερασιτεχνικές ομάδες θα ετοιμάζονταν να ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία, σήμερα οι περισσότερες παραμένουν σε καλοκαιρινό λήθαργο.

Υπάρχουν βέβαια και αυτές που κόντρα στο απαισιόδοξο κλίμα που έχει δημιουργήσει ο θανατηφόρος ιός, ξεκίνησαν τον σχεδιασμό της νέας περιόδου όμως καμιά ακόμη δεν τον έχει ολοκληρώσει.

Σε καλύτερο σημείο ετοιμότητας, σύμφωνα με αυτά που διαρρέουν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας, βρίσκονται ο Φίλιππος Μελίκης, ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ο Άχθος Αρούρης που δεν αντιμετωπίζουν διοικητικό πρόβλημα, ενώ έχουν ανακοινώσει και την πρόσληψη προπονητή, καθώς και την ανανέωση της συνεργασίας με παίκτες που ανήκαν στο ρόστερ τους και την προηγούμενη σεζόν.

Από την Β' κατηγορία της Ένωσής μας έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, η Α.Ε. Αλεξάνδρειας, η ΑΕ Καβάσιλας, δύο ομάδες που επανήλθαν την περσινή περίοδο στην ενεργό δράση, ο Ολυμπιακός Λουτρού, ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας που και φέτος πρωτοτυπεί με δύο γυναικείες παρουσίες στην διοίκησή του και μάλιστα σε σημαντικά αξιώματα.

Τις κυρίες Αγγελική Κουμπίτσα στην θέση του προέδρου και Αικατερίνης Πατσίκα στο πόστο του ταμία.

Ο περσινός πρόεδρος του Δ.Σ. Θωμάς Παζαρτζικλής ανέλαβε χρέη αντιπροέδρου ενώ Γενικός Γραμματέας είναι ένας παλιός γνώριμος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ο Γιώργος Βλάχος.

Toν σχεδιασμό της νέας περιόδου από τις ομάδες της Β' κατηγορίας της Ένωσής μας ξεκίνησε και ο Κεραυνός Επισκοπής που πέρσι τέτοια εποχή λόγω προβλημάτων που αντιμετώπισε και ενώ είχε κερδίσει την παραμονή του στην Α' κατηγορία δεν δήλωσε συμμετοχή και οικειοθελώς υποβιβάστηκε στην Β'.

 

ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ

Ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας, όπως ήδη αναφέραμε ξεκίνησε τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, με την ίδια διοίκηση και την ίδια φιλοσοφία.

Τον Γιάννη Κερλίδη που αποχώρησε ύστερα από 15 περίπου μήνες από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, διαδέχθηκε ο βοηθός του και πρώην ποδοσφαιριστής της Κώστας Τενεκετζής, με άμεσο συνεργάτη τον Στέργιο Τσίλκο και Γενικό Αρχηγό τον Παναγιώτη Θεοδοσιάδη.

Η διοίκηση του ΓΑΣ με την σύμφωνη γνώμη του προπονητικού τιμ, προχώρησε και στην ανανέωση της συνεργασίας με επτά παίκτες του περσινού ρόστερ και συγκεκριμένα με τους Σάκη Ρίσσου, Αλέξανδρο Ασλάνογλου, Πάνο Μωϋσίδη, Απόστολο Παρηγορίδη, Ιωσήφ Κουλανίδη, Νίκο Τσαγκαρά και Γιάννη Ευθυβούλη.

Εξυπακούεται ότι την νέα περίοδο με την ομάδα του Ροδοχωρίου συνεχίζουν και όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής