breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Έρχεται η προκήρυξη του πρωταθλήματος

Γ' Εθνική : Έρχεται η προκήρυξη του πρωταθλήματος

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δημοσιευτεί η προκήρυξη της Γ' Εθνικής για τη σεζόν 2020-2021, στην οποία δεν αναμένονται σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την προηγούμενη, ούτε και δραστικές αλλαγές.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από την διοργανώτρια αρχή, την ΕΠΟ, κανονικά θα προβιβαστούν οι 53 πρωταθλήτριες των ισάριθμων Ενώσεων, καθώς και οι δευτεραθλητές των τριών ιδρυτριών ενώσεων της ΕΠΟ.

Οι ομάδες δηλαδή που κατέλαβαν την δεύτερη θέση στην ΕΠΣ Μακεδονίας, στην ΕΠΣ Αθηνών και την ΕΠΣ Πειραιώς.

Όσον αφορά την κάλυψη των κενών, που θα δημιουργηθεί από τις ομάδες που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή, υπάρχει πρόβλεψη να αντικατασταθούν από την ομάδα που τις ακολουθεί στον βαθμολογικό πίνακα της Ένωσης στην οποία ανήκουν.

Για τους πρωταθλητές των ΕΠΣ που ενώ δικαιούνται δεν θα δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι δευτεραθλητές, ενώ για τις τρεις ιδρύτριες ενώσεις οι τριταθλητές.

Το ίδιο ισχύει, σύμφωνα με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και για τις ομάδες που αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, και κέρδισαν την παραμονή τους όμως για δικούς της λόγους θα επιστρέψουν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Αν μια από τις τρεις ομάδες της Ένωσής μας που ανήκουν στην Γ' Εθνική δεν δηλώνει συμμετοχή μπορεί να αντικατασταθεί από την επόμενη που είχε δικαίωμα στην οικεία Ένωση, δηλαδή τον ΦΑΣ Νάουσα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής