breaking news Νέο

EΠΣ Ημαθίας : Οι ομάδες ψάχνουν τον δρόμο τους

EΠΣ Ημαθίας : Οι ομάδες ψάχνουν τον δρόμο τους

Όλοι, λίγο πολύ, γνώριζαν ότι η παρουσία του νέου κορονοϊού και τα προβλήματα που δημιούργησε στα Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα του ποδοσφαίρου όλων των κατηγοριών, θα επιδείνωναν, την έτσι κι αλλιώς προβληματική, από οικονομικής και όχι μόνο, κατάστασης που βίωναν τα τελευταία 15-20 χρόνια, οι ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής μας.

Ο τρόπος όμως με τον οποίο ξεκίνησαν τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, ο Φίλιππος Μελίκης, ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ακόμη και η ΑΕ Καβασίλων, με την Α.Ε. Αλεξάνδρειας, ομάδες ιστορικές και με σημαντική παρουσία στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο της περιοχής μας, που όμως τα τελευταία χρόνια είχαν πέσει σε αγωνιστική αδράνεια και τη νέα περίοδο θα αγωνίζονται στην Β' κατηγορία, στην οποία προβιβάστηκαν, μας έκανε να πιστέψουμε ότι τελικά τα προβλήματα που δημιούργησε ο θανατηφόρος ιός, που απρόσκλητα μας επισκέφθηκε, είναι μικρότερα από όσο πιστέψαμε και τα αποτυπώματα που θα αφήσουν για τα επόμενα χρόνια δεν θα είναι τόσο ευδιάρκιτα, όσο αρχικά είχε φανεί.

Όμως «άνθρακας ο θησαυρός». Μπορεί κάποιες από τις ομάδες της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας να ξεκίνησαν δυνατά τον σχεδασμό της νέας περιόδου και να συνεχίσουν το ίδιο εντυπωσιακά, υπάρχουν όμως και αυτές που δυσκολεύονται ακόμη και στην εκλογή διοίκησης και παραμένουν σε καλοκαιρινό λήθαργο.

Βέβαια πιστεύουμε, ότι δύσκολα ή εύκολα όλες με ελάχιστες ίσως εξαιρέσεις, θα βρουν λύση και τελικά θα πάρουν μέρος στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος, που κανείς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να μαντέψει πότε θα ξεκινήσει, όπως δεν μπορεί να προβλέψει τον αριθμό των ομάδων της Α' κατηγορίας της Ένωσης μας, αφού κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων (η διοίκηση και τα μέλη του θα αποφάσιζαν χθες αργά το βράδυ στην Γενική Συνέλευση που είχε προγραμματιστεί) και της Νίκης Αγκαθιάς. Θα δηλώσουν συμμετοχή στην Γ' Εθνική ή θα επιστρέψουν στην Α' κατηγορία της Ένωσής μας που και τα έξοδα είναι λιγότερα και οι διακρίσεις ευκολότερες;

Να δούμε όμως τις τελευταίες κινήσεις, όσον αφορά τον σχεδιασμό της νέας περιόδου, των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ημαθίας. Αυτών τουλάχιστον που τις δημοσιοποίησαν.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με δύο ακόμη νεαρούς ποδοσφαιριστές του. Τον 19χρονο επιθετικό Μανωλόπουλο και τον 20χρονο αμυντικό Θανάση Τσιλίκα, ενώ όπως έκανε γνωστό παραμένουν στην ομάδα και οι νεαροί Μπατσίλας, Λαναράς, Θυμιόπουλος, Κίτσας και Γίδαρης που την περσινή περίοδο είχαν κάνει ντεμπούτο και φέτος αναμένεται να έχουν περισσότερο ενεργό συμμετοχή στην ομάδα.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Σάκη Παπαδή. Τον επιθετικό που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Αχιλλέα Νάουσας, για να φορέσει στη συνέχεια την φανέλα αρκετών ερασιτεχνικών ομάδων κάποιες από τις οποίες είχαν υψηλούς αγωνιστικούς στόχους.

ΣΗΜΑΔΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ, που για πρώτη φορά ύστερα από τέσσερα χρόνια θα πορευθεί δίχως τον Γρηγόρη Ηλιάδη στον πάγκο, αλλά και στο ρόστερ του.

Τον Ηλιάδη αντικαθιστά ένας άλλος Μακροχωρίτης προπονητής. Ο Θωμάς Γιαννόπουλος (Κούσουλας) που θα έχει για άμεσο συνεργάτη του – γυμναστή τον Μουρτζίλα.

Η ομάδα του Μακροχωρίου έχει ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με νεαρό τερματοφύλακα που την περίοδο που μας πέρασε είχε μια γεμάτη χρονιά στην Α' κατηγορία της Ένωσής μας, ενώ κυνηγάει και ένα σούπερ όνομα, που αν οριστικοποιηθεί η μεταγγραφή του θα αποτελεί έκπληξη για τα δεδομένα της ομάδας όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία 4-5 χρόνια.

Εκεί όμως που θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στην ομάδα του Μακροχωρίου είναι τα τμήματα υποδομής του που αποφασίστηκε επιτέλους να αναδιοργανωθούν για να εκμεταλλευτούν και τις υπέροχες γηπεδικές εγκαταστάσεις του.

Ο Θανάσης Παπαστέργιος, ο Γιώργος Απόσογλου, ο Μουρτζίλας, ο οποίος παράλληλα, όπως ήδη αναφέραμε θα κάνει και χρέη γυμναστή της ανδρικής ομάδας και ο Γιαννόπουλος, γιος του προπονητή της πρώτης ομάδας αποτελούν το φετινό προπονητικό τιμ των τμημάτων υποδομής του Μακροχωρίου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής