breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 16 Αυγούστου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 16 Αυγούστου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων την Τρίτη 11 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια. 

Την Τετάρτη 12 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά. 

Την Πέμπτη 13 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό, στην Παράκληση της Θεοτόκου και στην Ακολουθία του Επιταφίου της Παναγίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης. 

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Μέγα Πολυαρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά. 

Το Σάββατο 15 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. 

Το Σάββατο 15 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Ακολουθία του Επιταφίου της Παναγίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας. 

Την Κυριακή 16 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά και θα τελέσει το καθιερωμένο κτητορικό μνημόσυνο. 

 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής