breaking news Νέο

Αρχίζει από σήμερα ο... γολγοθάς του ΓΑΣ "Μελίκη"

Αρχίζει από σήμερα ο... γολγοθάς του ΓΑΣ

Ο ΓΑΣ "Μελίκη" αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του για την νέα αγωνιστική χρονιά, στην οποία και καλείται να πάρει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, με τον τεχνικό των "κιτρινομπλέ" Δάνη Ασλανίδη και τον άμεσο συνεργάτη του Θόδωρο Τσατσα να περιμένουν στο πρώτο ραντεβού (στις 7.30μ.μ., στο κλειστό γήπεδο της Μελίκης) 16 παίκτες. Οι οποίοι και είναι: Λιόλιος, Μωϋσίδης, Μαγιαλιός, Ντόβας, Πεϊμανίδης, Μαυρίδης Β., Ημερίδης (στα 42 χρόνια του πλεον!), Εσερπόγλου, Λέφας, Σαζακλίδης, Ιωάννου, Μόρας, Καρκάρας, Ρογγότης, Παπαδόπουλος και Λαπατούρας.

Ο τελευταίος, βέβαια, θα πάρει μέρος στην προετοιμασία, πλην όμως ακολουθώντας ένα ελαφρύ πρόγραμμα προπόνησης, για τον λόγο οτι προέρχεται από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο περυσινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, και δη στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου εκτος έδρας, οπότε και βρίσκεται ακόμα σε φάση αποκατάστασης.

Οι πρώτες προπονήσεις των "κιτρινομπλέ" πρόκειται να πραγματοποιηθούν τόσο στο γήπεδο ποδοσφαίρου όσο και στο κλειστό γήπεδο, ενω μάλιστα από την επόμενη εβδομάδα ορισμένες προπονήσεις θα έχουν διπλό χαρακτήρα (πρωί - απόγευμα). Οσο για τα φιλικά παιχνίδια, αυτά θα μπουν στο πρόγραμμα της προετοιμασίας από τις 5 Σεπτεμβρίου και μετά, με τους τρεις πρώτους αντιπάλους κατά σειρά να είναι η Γέφυρα, ο Ιωνικός Διαβατών και ο Φίλιππος Βέροιας.

Τέλος, ο Δάνης Ασλανίδης, μιλώντας στην "ΗΜΕΡΗΣΙΑ", με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας και την παρθενική συμμετοχή της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, χαρακτήρισε αυτήν "πρόκληση" κι οτι "όλα τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα που θα κληθούν να πάρουν μέρος σ' ένα πρωτάθλημα σαν και αυτό της Β' Εθνικής".


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής