breaking news Νέο

Nίκη Αγκαθιάς: Ενισχύει το ρόστερ της

Nίκη Αγκαθιάς: Ενισχύει το ρόστερ της

Την προσεχή Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, ενώ η σέντρα έχει προγραμματιστεί, όπως επανειλημμένα έχει αναφερθεί για την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου.

Οι ομάδες λοιπόν της Γ' Εθνικής μπήκαν στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και οι τρεις εκπρόσωποι της Ημαθίας, ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, η Νίκη Αγκαθιάς και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας τρέχουν για να προλάβουν τις ημερομηνίες.

Η ομάδα των Τρικάλων ξεκινάει έχοντας καλύτερη βάση καθώς θα στηριχθεί στον περσινό της κορμό και στον ίδιο προπονητή τον Δημήτρη Πρίντζιο.

Έχει χάσει βέβαια έξι στελέχη από το περσινό της ρόστερ και συγκεκριμένα τους Αβραμόπουλο, Πεϊκο, Παρσόπουλο, Χαλβατζή, Σωτηράκη και Κιρκιλιανίδη, ενώ ήδη μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει τέσσερις προσθήκες, ενώ προτίθεται να προχωρήσει σε ακόμη τρεις μεταγραφές προκειμένου να αντικαταστήσει αυτούς που αποχώρησαν και να παρουσιαστεί και φέτος ανταγωνισιτκή.

Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων έχει ξεκινήσει προετοιμασία εδώ και τρεις περίπου εβδομάδες.

Ο νεοφώτιστος στην κατηγορία ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας πέρασε από χίλια κύματα. Ξεκίνησε με ενθουσιασμό διατηρώντας τον ίδιο προπονητή το Κίνγκ, όμως κάποια στιγμή φάνηκε να μπαίνει σε αδιέξοδο, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να βγάλει διοίκηση και πρωτοκλασάτα στελέχη του να αποχωρούν από την ομάδα. Τελικά φαίνεται ότι και πάλι όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, βρήκε διοίκηση και αυτό που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις για να ξεκινήσει η ανασυγκρότησή του.

Η Νίκη Αγκαθιάς βρίσκονταν στο χειρότερο, από τις τρεις, σημείο εκκίνησης. Όμως με την πρόσληψη του Δημήτρη Χριστοφορίδη φαίνεται να ξεπερνάει τα προβλήματα, με αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκεται σε θέση ισχύος. Μάλιστα χθες Τετάρτη έδωσε και το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας της με αντίπαλο το Μακροχώρι.

Η ομάδα της Αγκαθιάς μέχρι στιγμής έχει αποκτήσει τους: Θανάση Κυριαλάνη αριστερό οπισθοφύλακα 21 ετών από τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου, Αλέξανδρο Βασάρα 22 ετών μέσο από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, Ηλία Καλογιαννίδη μέσο 22 ετών από την Θύελλα Φιλώτα Πέτρο Δημητριάδη 22 ετών μέσο από Κιλκισιακό Δημήτρη Καλυβιώτη αμυντικό 26 ετών από τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος.

Επίσης επέστρεψε στην ομάδα της Αγκαθιάς ύστερα από έξι μήνες ο Τάσος Καραγιάννης ακραίος μεσοεπιθετικός, ενώ αποκτήθηκαν ο Κώστας Σοφιανίδης,  που διέπρεψε στα τμήματα υποδομής της ΒΕΡΟΙΑΣ, ενώ την περίοδο που μας πέρασε αγωνίζονταν με τα χρώματα του Αλμωπού Αριδαίας με τον οποίο κατέκτησε την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής, ο Γιώργος Τερζής, ο Σταύρος Κωστογλίδης και τελευταία ο Δημήτρης Ιωαννίδης και ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο πρώτος που είναι 21 ετών την περσινή περίοδο αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τον ΠΑΣ Πρέβεζα και ξεκίνησε την καριέρα του κάτω από τα δοκάρια της εστίας της Α.Ε. Ποντίων Βέροιας, από την οποία πήρε μεταγραφή στην Κ19 του Ατρόμητου πριν βρεθεί στην Πρέβεζα.

Ο δεύτερος, ο Νίκος Παπαδόπουλος 23 ετών αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟ Κουλούρας, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζοναν στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Εκτός από τους νέους παίκτες, η Νίκη Αγκαθιάς ενισχύει το ρόστερ της και με ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που την περσινή περίοδο αγωνίζονταν στην ομάδα της και βρίσκονταν «υπό ατμόν», η έλευση όμως του Χριστοφορίδη στην ομάδα άλλαξε τα δεδομένα και τις προθέσεις τους. Πρόκειται για τον Κοσμά Ευθυμίου, τον Σοφοκλή Ράδη και τον Θανάση Τσιότρα. Έτσι αυτή τη στιγμή η ομάδα της Αγκαθιάς που πριν λίγο καιρό βρίσκονταν δίχως ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της, διαθέτει διψήφιο αριθμό παικτών.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής