breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας κύπελλο : Δίχως το «μεγάλο» ζευγάρι

ΕΠΣ Ημαθίας κύπελλο : Δίχως το «μεγάλο» ζευγάρι

Την Τετάρτη το βράδυ στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ημαθίας, στο οποίο δήλωσαν συμμετοχή οι 13 ομάδες της Α' κατηγορίας, οι 22 της Β' και οι 3 της Γ' Εθνικής. Σύνολο 38.

Τελικά η πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου θα προηγηθεί της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας, καθώς ορίστηκε να διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου.

Έτσι και εφόσον δεν προκύψει κάποιο νέο πρόβλημα με τον Κορονοϊό, οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των 38 ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και της Α' και Β' κατηγορίας της Ένωσής μας, θα ξεκινήσουν το επόμενο Σαββατοκύριακο με την πρώτη φάση του Κυπέλλου, για να συνεχιστούν με τους αγώνες του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας.

Η κλήρωση, που όπως αναφέραμε πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας την περασμένη Τετάρτη το βράδυ δεν έβγαλε το «μεγάλο» ζευγάρι, όμως προέκυψαν αρκετές ενδιαφέρουσες συναντήσεις με τις αντίπαλες ομάδες να προέρχονται από την ίδια κατηγορία.

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου θα ανοίξει η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής με 10 ζευγάρια από τα οποία το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση του ΓΑΣ Κοπανού με τον ΠΑΟ Κουλούρας στην έδρα του πρώτου, καθώς οι δύο ομάδες προέρχονται από την Α' κατηγορία της Ένωσής μας.

Αμφίρροπες επίσης προβλέπονται, τουλάχιστον θεωρητικά και οι αναμετρήσεις, καθώς οι αντίπαλοι προέρχονται από την ίδια κατηγορία, την Β' του Κεραυνού Επισκοπής με τον Α.Σ. Πατρίδας, της Δόξας Ασωμάτων με την ΑΕ Καβασίλων, του Αρη Παλαιοχωρίου, με τον Αγ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και του Ολυμπιακού Λουτρού με τον ΠΑΟ Παλατιτσίων, ενώ ο ένας από τους τρεις εκπροσώπους της Ημαθίας, που αγωνίζονται στο πρωτάθλημά της Γ' Εθνικής ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας παίζει επίσης το Σάββατο εκτός έδρας με αντίπαλο τον Αστέρα Τριποτάμου.

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου αγωνίζονται τα υπόλοιπα 9 ζευγάρια της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και η Νίκη Αγκαθιάς κληρώθηκαν στην έδρα τους με αντιπάλους ομάδες της Α' κατηγορίας και συγκεκριμένα τον νεοφώτιστο στην κατηγορία Άχθο Αρούρη ο πρώτος και την Θύελλα Σταυρού ο δεύτερος.

Όσον αφορά τα ζευγάρια που προέρχονται από την ίδια κατηγορία, την Β' ενδιαφέρον ασφαλώς παρουσιάζει η αναμέτρηση της ΑΕΠ Βέροιας, με τον ενισχυμένο στη μεταγραφική περίοδο Άτλα Ζερβοχωρίου, ενώ δεν περνάνε απαρατήρητες και οι αναμετρήσεις της Δόξας Κυψέλης με τον Αχιλλέα Νάουσας και του Ερμή Τριλόφου, με την ΑΕ Καψόχωρας.

Ο ΦΑΣ Νάουσας που αγωνίζεται την Κυριακή 4 Οκτωβρίου κληρώθηκε με τον συμπολίτη του Ολυμπιακό, ενώ ο Φίλιππος Μελίκης, το Μακροχώρι και ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας θα βρεθούν απέναντι σε ομάδες της Β' κατηγορίας και συγκεκριμένα με τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, στην έδρα του το γήπεδο του Νεοκάστρου ο πρώτος, την Δόξα Βρυσακίου και την Α.Ε. Καμποχωρίου αντίστοιχα, εκτός έδρας το Μακροχώρι και η Αγία Μαρίνα.

Τέλος από τις πέντε ομάδες (Πλατύ, Παλαιοχώρι, Χαρίεσσα, Αχιλλέας Νάουσας και Μαρίνα) που δεν δήλωσαν συμμετοχή στην Α' κατηγορία, οι δύο ο Αχιλλέας Νάουσας και ο Αρης Παλαιοχωρίου, επέλεξαν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Β'.

 

Τα ζευγάρια της 1ης αγωνιστικής

Να δούμε τα 19 ζευγάρια της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ημαθίας, που αποτελούνται αποκλειστικά από ομάδες που ήταν υποχρεωμένες να δηλώσουν συμμετοχή και συγκεκριμένα στις 3 της Γ' Εθνικής, τις 13 της Α' κατηγορίας και τις 22 της Β'.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.10.2020 ώρα 3.30 μ.μ.

1.-ΑΘΛ.ΑΚΑΔ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΛΕΥΚΑΔΙΑ

2.-ΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ-ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ

3.-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ-ΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

4.-ΑΕ ΑΛΕΞ/ΕΙΑΣ-ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ

5.-ΔΟΞΑ ΑΣΩΜΑΤΩΝ-ΑΕ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ

6.-ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ-ΑΓΡ.ΑΣΤ.ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ

7.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ-ΠΑΟ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ

8.-ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΣ-ΠΑΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ

9.-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΑΕ ΣΧΟΙΝΑ

10.-ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΑΧΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΑΒΑΤΟΥ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.10.2020 ώρα 3.30 μ.μ.

1.-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2.-Μ.ΑΛΕΞ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ

3.-ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΛΟΦΟΥ-ΑΕ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ

4.-ΑΕΚ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΟΥ-Μ.ΑΛΕΞ.ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑΣ

5.-ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ

6.-ΔΟΞΑ ΒΡΥΣΑΚΙΟΥ-ΕΝΩΣΗ ΑΠ.ΠΑΥΛΟΥ

7.-ΔΟΞΑ ΚΥΨΕΛΗΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

8.-ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ-ΘΥΕΛΛΑΣΤΑΥΡΟΥ

9.-ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής