breaking news Νέο

Στην Εθνική Ομάδα Ανσάμπλ Νεανίδων της χώρας μας η Μαρία Παυλίδου του ΑΟΡΓ Βέροιας

  • Στην Εθνική Ομάδα Ανσάμπλ Νεανίδων της χώρας μας η Μαρία Παυλίδου του ΑΟΡΓ Βέροιας
  • Στην Εθνική Ομάδα Ανσάμπλ Νεανίδων της χώρας μας η Μαρία Παυλίδου του ΑΟΡΓ Βέροιας

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για την αθλήτρια της Κικής Χωματά, Μαρία Παυλίδου.

Επιλέχτηκαν μετά την προεπιλογή 24 αθλητριών & παραμονή τους για δέκα ημέρες στην Αθήνα οι δέκα καλύτερες αθλήτριες από όλη την Ελλάδα για να αποτελέσουν την ομάδα ανσάμπλ νεανίδων της χώρας μας. Δύο μόνο από αυτές προέρχονται από την Β. Ελλάδα & η μοναδική από την πόλη μας Μαρία Παυλίδου.

Οι κόποι οκτώ χρόνων « έδωσαν καρπούς» & μάλιστα τους καλύτερους. Δεν υπάρχει υψηλότερη διάκριση από το να επιλεχτεί και να ενταχθεί μία αθλήτρια στην εθνική ομάδα της χώρας της. Αυτό το πέτυχε μία ακόμη Βεροιώτισσα αθλήτρια τώρα που προέρχεται από τον σύλλογο του ΑΟΡΓ Βέροιας, όπως το έκαναν στο παρελθόν κι άλλες ( Νεστοροπούλου, Αντωνιάδου, Τζίμπουλα, Σαλασίδου).

Η Μαρία είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, εργατικό, υπάκουο, και προ πάντων πεισματάρα την ώρα του αγώνα. Μία αθλήτρια που μεταμορφώνονταν κατά την διάρκεια του αγώνα & εξέπληττε ευχάριστα τους δικούς της ανθρώπους. Κάθε προπονήτρια θέλει να δουλεύει με τέτοιες αθλήτριες σαν την Μαρία. Τυχερές η προπονήτριά της Κική Χωματά και η δασκάλα μπαλέτου Ναταλία Κνιάζεβα, που συνεργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια με την Μαρία και σίγουρα θα ήθελαν και οι άλλες αθλήτριες τους να της μοιάσουν, για να πετύχουν κι αυτές την ύψιστη διάκριση, να αγωνιστούν ,με το έμβλημα όχι πλέον του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ αλλά της Εθνικής Ελλάδος.

Οι άνθρωποι του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ, η προπονήτρια της, η δασκάλα μπαλέτου, η διοίκηση, ο πρόεδρος, οι γονείς, οι συναθλήτριες της, οι φίλοι της, οι συμμαθητές-ιες της, τις εύχονται να είναι υγιής να διεκδικήσει και να κερδίσει μία θέση στην βασική ομάδα του ανσάμπλ νεανίδων, για να την δουν όλοι να αγωνίζεται με τα χρώματα της πατρίδας μας στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Τα συγχαρητήρια φυσικά ανήκουν και στην προπονήτριά της, Κική Χωματά, που με την εργατικότητά της, την προπονητική οξυδέρκεια, αλλά προπάντων την αγάπη της γι’ αυτό που κάνει οδήγησε την αθλήτρια της σε πολλές επιτυχίες, αλλά ιδιαίτερα , σ’ αυτήν την επιλογή. Η προπονήτρια στο άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες & τις αποτυχίες των αθλητριών της, γιατί έχει να κάνει με μικρές ηλικίες, που λείπει η ωριμότητα.

Συγχαρητήρια και στην έμπειρη & καταξιωμένη δασκάλα μπαλέτου Ναταλία Κνιάζεβα που ετοιμάζει τις αθλήτριες με το πιο βασικό κομμάτι του αθλήματος της Ρυθμικής Γυμναστικής που είναι το στήσιμο του σώματος μέσα στο πρόγραμμα. Η λεπτομέρεια είναι το βασικό κομμάτι της δουλειά της. Αλλά το βασικότερο είναι η ψυχολογική στήριξη των αθλητριών πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η συμβολή της πολυτιμότατη.

Σίγουρα μεγάλη είναι και η διάκριση και για τον σύλλογο του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ που δίνει στην εθνική ομάδα την πέμπτη του αθλήτρια. Ο σύλλογος των επιτυχιών  συνεχίζει για τριακοστή δεύτερη χρονιά με τον ίδιο ζήλο, την ίδια θέληση και την ίδια σοβαρή δουλειά του, παρά τις πολλές αντίξοες συνθήκες που συναντά κάθε χρόνο….

Μεγάλη διάκριση και για την πόλη μας που καλλιεργείται σ΄ αυτήν το όμορφο αυτό ολυμπιακό άθλημα της Ρ.Γ με τρεις συλλόγους και πάρα πολλά κοριτσάκια και με ανερχόμενες αθλήτριες . Η Ρ.Γ της Βέροιας, ιδιαίτερα με τον σύλλογο του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ, που ηγείται  τεχνικά σ΄ αυτόν η γυμνάστρια Μαρία Μυλωνά που ξεκίνησε το άθλημα της Ρ.Γ στην πόλη μας, αποτελεί μία μεγάλη αξία πανελλαδικά.

Βλέποντας όλα αυτά ο δήμαρχος μας ,ετοιμάζει το « σπίτι της γυμναστικής» και ευχόμαστε να είναι έτοιμο το δυνατόν συντομότερα, για μεγαλύτερες επιτυχίες, αλλά και για πολλές διοργανώσεις Ρ.Γ στην πόλη μας.

Συγχαρητήρια  φυσικά στους γονείς της Μαρία, Γιώργο Παυλίδη και Φανή Αποστολίδου για την στήριξη όλων αυτών των χρόνων ,και που βλέπουν οι κόποι τους να ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο.

Ευχές όλων των Βεροιέων στη ΜΑΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ πρώτα για υγεία και για ότι καλύτερο αγωνιστικά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής