breaking news Νέο

Ανακοίνωση-απάντηση προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με ισχυρισμούς της Δ.Ε. μπάσκετ, για κατέβασμα διαφημιστικών banner χορηγών του τμήματος Basket στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας»

Ανακοίνωση-απάντηση προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με ισχυρισμούς της Δ.Ε. μπάσκετ, για κατέβασμα διαφημιστικών banner χορηγών του τμήματος Basket στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας»

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από́ δημοσία ανάρτηση στα social media, του αντιπροέδρου του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας και επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ, κ. Ηλία Λαζού, για τον προβληματισμό́ της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ, σχετικά́ με το «αιφνιδιαστικό» κατέβασμα των διαφημιστικών banner των χορηγών της ομάδας του τμήματος στην κοινή́ μας έδρα, λόγω των τηλεοπτικών αναγκών κάλυψης του ιστορικού́ φάιναλ φορ 10ου Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς», που φιλοξένησε με επιτυχία η πόλη μας από 17-18 Απριλίου με συνδιοργανωτή́ το Δήμο Βέροιας.

Το ΤΑΑ ΑΠΣ Φιλίππου Βέροιας Volleyball, πάντα με αλληλοσεβασμό́ και την ίδια αγάπη και αφοσίωση στο άθλημα που υπηρετούμε, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τη δική του άποψη επί του θέματος προς αποκατάσταση της αλήθειας:

Α) Το ΤΑΑ ΑΠΣ Φιλίππου Βέροιας Volleyball, σε συνεννόηση πάντα με τον συνδιοργανωτή Δήμο Βεροιας, ζήτησε επίσημα από́ την κεντρική διοίκηση του Φιλίππου, η οποία με τη σειρά της μας παρέπεμψε στην Διοικούσα Επιτροπή του μπάσκετ, να κατέβουν οι διαφημίσεις, όχι από́ δική́ μας πρωτοβουλία, αλλά́ κατόπιν πιέσεων και απαίτησης της διοργανώτριας αρχής, Ένωσης Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ) και της ΕΡΤ, όπως ορίζει το πρωτόκολλο της διοργάνωσης του Λιγκ Καπ.     

Β) Σας γνωστοποιήθηκε έγκαιρα, ότι οι αγώνες  του διήμερου θα ήταν τηλεοπτικοί́ από́ την ΕΡΤ και δεν θα μεταδίδονταν διαδικτυακά́ μέσω Livestreaming, σε κάποιο κανάλι του Youtube! Κάτι που σημαίνει ότι για περίπου 10 ώρες τηλεοπτικού χρόνου το κόστος για κάποιο διαφημιζόμενο στην τηλεόραση αγγίζει τα 280000 ευρώ.

Γ) Ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας Volleyball, κατόπιν των απαιτήσεων της ΕΣΑΠ και της ΕΡΤ και σε συνεννόηση πάντα με τον συν διοργανωτή Δήμο Βέροιας, δαπάνησε από́ τα ταμεία της ομάδας 850 ευρώ́, προκειμένου να καλύψει και όχι να «ξηλώσει» τους χορηγούς του τμήματος μπάσκετ, που υπήρχαν στο κέντρο του γηπέδου. Ωστόσο, αριστερά και δεξιά, δεν μπορούσαν να καλυφθούν, με αποτέλεσμα υπό τον κίνδυνο ματαίωσης της μετάδοσης των αγώνων από την ΕΡΤ, να «κατεβάσουμε» αυτές τις λιγοστές πινακίδες.

Κάτι που βάσει των συμβατικών υποχρεώσεων, τις οποίες επίσης γνωρίζετε, κανονικά αυτό θα έπρεπε να συμβαίνει σε κάθε αναμέτρηση των ομάδων μας. Ωστόσο, εμείς σεβόμενοι το γεγονός ότι ανήκουμε στην μεγάλη «οικογένεια» του Φιλίππου, βασιζόμενοι στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και με γνώμονα τη συνεργασία και την κατανόηση των δυσκολιών για κάτι τέτοιο, ουδέποτε το ζητήσαμε.

Τουναντίον, επειδή από πέρυσι το τμήμα του μπάσκετ είχε κολλημένους χορηγούς και δεν υπήρχε χώρος για τους χορηγούς του τμήματος volley, υποχρεωθήκαμε να προβούμε, με το αζημίωτο πάντα, σε ειδικές κατασκευές πινακίδων, προκειμένου να προβληθούν σωστά και όπως τους αξίζει και οι χορηγοί του τμήματος volley!!!

Λυπούμαστε δυστυχώς που ένα τέτοιο γεγονός δεν μπόρεσε να λυθεί με αμοιβαία συζήτηση, όπως οτιδήποτε συνέβαινε μέχρι στιγμής, γιατί στο εξής, λόγω αυτής της εξέλιξης, θα πρέπει κι εμείς να προφυλάξουμε το τμήμα βόλεϊ του Φίλιππου Βέροιας, αλλά και την υπόληψή μας, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τα συμφωνηθέντα!

Θα θέλαμε να επισημάνουμε παράλληλα, ότι είναι κρίμα για ομάδες και «οικογένειες» με το ίδιο όραμα και αγάπη για τον υγιή αθλητισμό να δημιουργούνται παρεξηγήσεις και αρνητικές εντυπώσεις για θέματα τα οποία μπορούν να λυθούν με ένα τηλεφώνημα! Θεωρούμε πως γνώμονας των αθλημάτων των «ερυθρόλευκων της Βέροιας» θα πρέπει να είναι να προσελκύσουμε νέα παιδιά στους αθλητικούς χώρους και να κάνουμε περήφανο όλο το νομό Ημαθίας με τις επιτυχίες των ομάδων μας, διαφημίζοντας τη Βέροια και την ομάδα του Φιλίππου σε όλη την Ελλάδα, τόσο σε αγωνιστικό όσο και οργανωτικό επίπεδο.

Τέλος, με την πεποίθηση ότι το δεδομένο συμβάν αποτελεί απλά μια «παραφωνία», στις εξαιρετικές σχέσεις και συνεργασία που διέπει τα δύο τμήματα του ΑΠΣ Φιλίππου Βέροιας, ευχαριστούμε για τα συγχαρητήριά σας και ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία και υγεία στην ομάδα μπάσκετ, καθώς και στα υπόλοιπα τμήματα του  Φιλίππου μας, του συλλόγου που τόσο πολύ αγαπάμε και η ανιδιοτελής προσφορά όλων μας στο σύλλογο, είναι αναμφισβήτητη!!!

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Τ.Α.Α. Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyball

Δημήτρης Πιτούλιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής