breaking news Νέο

Θετικά γνωμοδότησε η Κοινότητα Βέροιας στην ίδρυση Κέντρου Αποκατάστασης στην περιοχή του «Κρεβατά» στη Βέροια

  • Θετικά γνωμοδότησε η Κοινότητα Βέροιας στην ίδρυση Κέντρου Αποκατάστασης στην περιοχή του «Κρεβατά» στη Βέροια
  • Θετικά γνωμοδότησε η Κοινότητα Βέροιας στην ίδρυση Κέντρου Αποκατάστασης στην περιοχή του «Κρεβατά» στη Βέροια

Την τελευταία της συνεδρίαση μέσα στο καλοκαίρι πραγματοποίησε η Κοινότητα Βέροιας, χθες το απόγευμα, μέσω τηλεδιάσκεψης, στην ημερήσια διάταξη της οποίας υπήρχε ένα και μοναδικό θέμα, το οποίο και αφορούσε στη γνωμάτευση για χορήγηση έγκρισης εισόδου – εξόδου σε εκτός σχεδίου γεωτεμάχιο του αγροκτήματος Βέροιας, στο οποίο θα ιδρυθεί κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΤΡΩΝ Α.Ε.».

Στην ολιγόλεπτη συζήτηση που υπηρξε και στην ψηφοφορία που ακολούθησε, στο θέμα δόθηκε θετική γνωμάτευση από τον πρόεδρο της Κοινότητας Γιώργο Τσιλογιάννη και τα μέλη Ορταντζόγλου Μιρέλα, Αθηνά Τζιούρτζια, Βαγγέλη Τσιμούρα, Παπανδρώνη Αντωνία, Πετρομελίδη Γιάννη και Γραμματικό Κώστα, ενω «λευκή» ψήφος υπήρξε από τον Πάνο Μαρκούλη και κατά από το Νίκο Πατσιαβούρα.

Προημερησίας διάταξης, ο Νίκος Πατσιαβούρας έθεσε ως πρόταση το να δημιουργηθεί μια διαδρομή, ένα μονοπάτι, οπως είπε, το οποίο και θα είναι οριοθετημένο με πινακίδες και με κάποια μικρή απόσταση. Και επιπρόσθετα είπε, η διαδρομή αυτή να ενταχθεί σ' ένα πρόγραμμα, προκειμένου να γινουν και κάποιες απαραίτητες εργασίες.

Πρόταση, η οποία, βρήκε σύμφωνα και τα υπόλοιπα μέλη, οπότε και αποφασίσθηκε αυτή να συζητηθεί σε επόμενο συνεδρίαση του συμβουλίου της Κοινότητας.

Η δε Παπανδρώνη Αντωνία από την πλευρά της, πρότεινε την πρόσκληση στη Βέροια μιας ερασιτεχνικής ορχήστρας που συμμετέχει στο Δήμο Πατρέων και χωρίς να αμοίβεται. Με μόνη υποχρέωση, όπως είπε, «το να καλυφθούν εδώ τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης στην πόλη». Πρόταση, την οποία ο κ. Τσιλογιάννης ανέφερε πως «θα εξετάσουμε ερχόμενοι και σε επαφή με την ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας, για να δούμε πως μπορεί να γίνει αυτό».

Ακόμα, ο Βαγγέλης Τσιμούρας έθεσε το θεμα των εμβολιασμών κατά του covid-19 , όπως και το πως μπορεί να γίνει μια ενημέρωση των πολιτών σε σχέση με το όφελος των εμβολιασμών. Ενώ επεσήμανε και κάτι άλλο : Ότι, σε περίπτωση που συμβεί κάποιο έκτακτο γεγονός τις εργάσιμες ημέρες, ποιά θα μπορεί να είναι η ανταπόκριση του Δήμου.

Τέλος, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργος Τσιλογιάννης, η επόμενη συνεδρίαση του οργάνου θα πραγματοποιηθεί μετά το Δεκαπενταύγουστο, ευχόμενος καλές διακοπές σ' όλα τα παρόντα μέλη.

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Τσιλογιάννης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής