breaking news Νέο

Ευχαριστήριο από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ.Αλεξάνδρειας για την προσφορά ειδών διατροφής, υγιεινής (και βρεφικών) από την “Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης”

  • Ευχαριστήριο από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ.Αλεξάνδρειας για την προσφορά ειδών διατροφής, υγιεινής (και βρεφικών) από την “Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης”
  • Ευχαριστήριο από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ.Αλεξάνδρειας για την προσφορά ειδών διατροφής, υγιεινής (και βρεφικών) από την “Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης”

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ο Αντιδήμαρχος του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, Δριστάς Στέφανος, η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος και τα Στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στην “Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης” και στον κ. Σεκέρογλου Σόλωνα που ενέκριναν το αίτημα της Υπηρεσίας μας και προσέφεραν είδη διατροφής, βρεφικά είδη και είδη υγιεινής για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Η “Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης” είναι ένα Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα το οποίο δέχεται δωρεές από πολλές βιομηχανίες και εμπορικές εταιρίες της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό και σκοπός του είναι η συλλογή και δωρεάν διανομή, σε όσους έχουν ανάγκη, τροφίμων κάθε είδους, ειδών υγιεινής, καθαριότητας κλπ.

Η προσφορά αυτή για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας είναι πολύ σημαντική εν μέσω της πανδημίας του COVID 19 καθώς οι ανάγκες της δομής είναι αυξημένες.

Τα προϊόντα παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τον κ. Σεκέρογλου Σόλωνα, τον οποίο ευχαριστούμε άλλη μια φορά για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής