breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας : Τα αποκαλυπτήρια των ομάδων

ΕΠΣ Ημαθίας : Τα αποκαλυπτήρια των ομάδων

Διανύουμε την τέταρτη εβδομάδα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, την προσεχή Δευτέρα στις 1 μ.μ. λήγει η προθεσμία υποβολής της αίτησης για συμμετοχή στο πρωτάθλημα και για αρκετές ομάδες της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας το τοπίο παραμένει θολό. Βέβαια, σύμφωνα με τα μηνύματα που φθάνουν στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας, οι 12 από τις 14 ομάδες που δικαιούνται συμμετοχή στο αντίστοιχο πρωτάθλημα έχουν εκδηλώσει στην πρόθεση να συμμετάσχουν και στην φετινή διοργάνωση. Με ποιές όμως προϋποθέσεις, ποιές θα είναι οι δυνατότητές τους και ποιοί οι στόχοι τους; Αυτό επαναλαμβάνουμε για τις μισές τουλάχιστον ομάδες της Α' κατηγορίας παραμένει άγνωστο.

Υπάρχουν βέβαια και οι ομάδες που έχουν «ανοίξει τα χαρτιά τους» και βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας, δίνοντας μάλιστα και τα πρώτα φιλικά τους παιχνίδια, όπως ο Φίλιππος Μελίκης, η Νάουσα, το Μακροχώρι, ο Κοπανός και η Κουλούρα.

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ μέχρι στιγμής έχει δώσει δύο φιλικά και μετράει ισάριθμες νίκες, δίχως μάλιστα να δεχθεί τέρμα. Στο πρώτο φιλικό κέρδισε τον Απόλλωνα Λιτοχώρου, ενώ την περασμένη Παρασκευή στο δεύτερο παιχνίδι προετοιμασίας με γκολ των Θυμιόπουλου, Ηλιάδη, Ζούρου, Σαμιώτη (4 γκολ στα δύο πρώτα φιλικά), Τσικόπουλου Σάκη, επιβλήθηκε της Κουλούρας εκτός έδρας με 5-0.

Στόχος της ομάδας της Μελίκης, που όχι μόνο δεν τον κρύβει αλλά το φωνάζει με όση δύναμη διαθέτει η φωνή της, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Γ' Εθνική.

Το πρώτο της φιλικό όμως έδωσε και η Νάουσα, στον πάγκο της οποίας συνεχίζουν ο Μέρκος Καραλιόπουλος, με άμεσο συνεργάτη τον Κοτσάμπαση.

Η ομάδα της Νάουσας, με δύο γκολ του Κώστα Ντέλλα και από ένα του Γιαμαλίδη και του Παπαδόπουλου νίκησε την Αναγέννηση Κολινδρού με 4-0.

Στόχος του ΦΑΣ, λόγω ονόματος και ιστορίας δεν μπορεί να είναι άλλος από την κατάκτηση της κορυφής.

Πρώτο φιλικό και για το Μακροχώρι και τον Κοπανό, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται αντιμέτωπες το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο του Κοπανού και να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2.

Η φιλοξενούμενη ομάδα του Μακροχωρίου με νεαρούς και ταλαντούχους, για μια ακόμη χρονιά, ποδοσφαιριστές, προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 1-2, με γκολ που σημείωσαν ο Κωστογλίδης και ο Παυλίδης, με τον Γιώργο Απόσογλου (άμεσος συνεργάτης του ο Φίλιππος Πέιος) να χρησιμοποιεί στην επανάληψη αρκετούς ποδοσφαιριστές από την περσινή παιδική ομάδα, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν.

Παρών από την περασμένη Δευτέρα φωνάζει και η Νίκη Αγκαθιάς ανακοινώνοντας 13 μεταγραφές και συγκεκριμένα τους Καλογιάννη, Συμεωνίδη, Καραντουλαμά, Ιορδανόπουλο, Πέτκο, Πετραϊ, Τζημογιάννη, Βαχαναηλίδη, Κίτσα, Παναπακίδη, Μανωλόπουλο, ενώ από το περσινό ρόστερ συνεχίζουν μόνο πέντε. Οι: Ευθυμίου, Μωϋσίδης, Τερζής, Τζιλιόπουλος, Προδρόμου.

Στον πάγκο η Νίκη Αγκαθιάς επανήλθε ο Σταύρος Κωστογλίδης (παλιά και πετυχημένη συνταγή). Στόχος, και δεν τον κρύβει η διοίκηση, της ομάδας της Αγκαθιάς η επιστροφή στην Γ' Εθνική.

Το πρώτο του φιλικό δίνει σήμερα και το Ροδοχώρι, που παίζει στο Μακροχώρι με την τοπική ομάδα. Το Ροδοχώρι συνεχίζει και φέτος με τον Κώστα Τενεκετζή στον πάγκο του, ενώ ανανέωσε το σύνολο σχεδόν το περσινού ρόστερ, με νέο πρόσωπο τον 38χρονο Χαραλαμπίδη.

Δύο μεταγραφές και μια ανανέωση ανακοίνωσε και ο Αστέρας Τριποτάμου. Συγκεκριμένα ενισχύεται με τον 38χρονο Προβατίδη που κουβαλάει ένα βαρύ βιογραφικό και τον 23χρονο Σαλπιγγίδη. Συνεχίζει την ομάδα του Τριποτάμου, προπονητής της οποίας θα είναι ο Γιώργος Μαραγκός, ο Νάσης.

Με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές φυσικά θα συμμετάσχει και η Κουλούρα, που όπως είναι γνωστό αποτελεί την θυγατρική της ΒΕΡΟΙΑΣ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής