breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας : Εβρεξε γκολ στο Κύπελλο

  • ΕΠΣ Ημαθίας : Εβρεξε γκολ στο Κύπελλο
  • ΕΠΣ Ημαθίας : Εβρεξε γκολ στο Κύπελλο

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος που δημιουργήθηκε σε όλα σχεδόν τα γήπεδα της περιοχής μας, από την βροχή που είχε προηγηθεί, δεν κατάφερε να σταθεί εμπόδιο στην αποτελεσματικότητα των επιθετικών και στους επτά αγώνες της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου, που σημειώθηκαν 42 τέρματα. Μέσο όρο 6 γκολ σε κάθε παιχνίδι.

Βέβαια το στοιχείο αυτό αποδεικνύει και την διαφορά δυναμικότητας μεταξύ ομάδων, όχι μόνο διαφορετικής, αλλά και της ίδιας κατηγορίας.

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών ομάδων λοιπόν, προκρίθηκαν οι πέντε που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις ισάριθμες πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και συγκεκριμένα η Νάουσα που νίκησε εκτός έδρας τον Αρη Παλαιοχωρίου με 3-0, η Νίκη Αγκαθιάς που επίσης εκτός έδρας επιβλήθηκε του Ερμή Τριλόφου με 5-1, η Αγία Μαρίνα που στο γήπεδό της κέρδισε με 7-0 τον ΠΑΟ Κουλούρας, ένα σκορ πάντως που δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του παιχνιδιού, καθώς τα έξι από τα επτά τέρματα σημειώθηκαν στο τελευταίο 20λεπτο, ο Αστέρας Τριποτάμου που πέτυχε το σκορ της ημέρας κερδίζοντας με 9-0 στην έδρα του τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και το Μακροχώρι που πέρασε αέρας από το Ροδοχώρι κερδίζοντας με 0-6  τον γηπεδούχο ΓΑΣ, συνεχίζοντας να εντυπωσιάζει.

Στην επόμενη φάση, την προημιτελική, επίσης προκρίθηκε ο εκπρόσωπος της Ημαθίας στη Γ' Εθνική Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, που κέρδισε την Αλεξάνδρεια με 5-0 και η Κ-19 της ΒΕΡΟΙΑΣ που σε ένα ακόμη παιχνίδι φανέρωσε τις μεγάλες δυνατότητές της κερδίζοντας με 6-1 τον Εθνικό Ραχιάς.

Σε εκκρεμότητα παραμένει η αναμέτρηση του ΓΑΣ Κοπανού με τον Κεραυνό Επισκοπής, καθώς αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού. Συγκεκριμένα τις παρομονές του αγώνα εντοπίστηκαν 5 κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα της Επισκοπής και με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο αναβλήθηκε.

 

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Στο Παλαιοχώρι η Νάουσα με αρκετά νέα πρόσωπα δεν συνάντησε δυσκολίες με αντίπαλο τον τοπικό Αρη και με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο (Παντζαρτζίδης 27', Κερμανίδης 43') και ένα στο δεύτερο Τέγος Αγ. (85') πήρε την νίκη και την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Εύκολο απόγευμα, όπως εξάλλου αναμένονταν και για την Νίκη Αγκαθιάς που δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 5-1 τον Ερμή Τριλόφου εκτός έδρας (σκόρερ Βαρότσης 23', 31', Τερζής 41', Αλμυράς 70', Κίτσας 73' για τη νικήτρια και Κουτσαγιώργος στο 47' για τον Ερμή).

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 7-0 κέρδισε ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας την νεανική ομάδα της Κουλούρας. Η γηπεδούχος άνοιξε το σκορ στο 26' με τον Σαμιώτη, για να κάνει το 2-0 στο 72' με τον Νίκου και τον ίδιο παίκτη τρία λεπτά αργότερα το 3-0. Τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν ο Λούρης στο 80' και στο 85', ο Ζωγράφος στο 83' και ο Ράδης στο 88'.

Το σκορ της ημέρας σημείωσε ο Αστέρας Τριποτάμου στο γήπεδό του κερδίζοντας τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας με 9-0.

Τα γκολ της νικήτριας, που όπως δείχνει το σκορ ήταν καλύτερη σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πέτυχαν οι Τσίτας (4',38', 59' και 72'), Σαλπιγγίδης (32',37'), Μπικιάρης (39'0 και Μπουτάρι (85').

Όσοι πίστεψαν ότι η ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος το γήπεδο του Τριποτάμου και τα δύσκολα που έβαλε την επόμενη αγωνιστική στην Αγκαθιά, αποτελούσαν έκπληξη για τις δυνατότητες της ομάδας του Μακροχωρίου, σύντομα θα υποχρεωθούν να αλλάξουν άποψη. Το νεανικό συγκρότημα του Γιώργου Απόσογλου, παρότι πρόσφατα έχασε δύο επίλεκτα στελέχη του, τους 19χρονους Παυλίδη και Βλαχάβα, που πήραν μεταγραφή για τον Πανσερραϊκό και τον Διαγόρα Ρόδου, συνδυάζοντας έτσι το ποδόσφαιρο με τις σπουδές τους και δίχως να αλλάξει φιλοσοφία, αφού εξακολουθεί να στηρίζεται σε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, έχει δημιουργήσει μια φιλόδοξη ομάδα που το ταβάνι της θα φανεί στον δεύτερο γύρο. Προχθές πέρασε αέρας μέσα από το Ροδοχώρι κερδίζοντας τον τοπικό ΓΑΣ με 6-0, χάρις στα τέρματα που πέτυχαν οι Γ. Τσακαλίδης (7'), Φωτόπουλος (34', 37'), Τσακαλίδης Α. (74', 79'), Μυλωνάς (82').

Ανετη νίκη, όπως αναμένονταν και για τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων, επί της Α.Ε. Αλεξάνδριεας με 5-0, με γκολ που πέτυχαν ο Αβραμόπουλος (27'(, Πιπιλιάρης (40'), Βασίλτσης (54'), Λίτσι (65' και αυτογκόλ (85').

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Παλαιοχώρι – Νάουσα   0-3

Τρίλοφος – Αγκαθιά       1-5

Αγ. Μαρίνα – Κουλούρα        7-0

Τριπόταμος – Αγία Βαρβάρα 9-0

Ροδοχώρι – Μακροχώρι  0-6

Αλεξάνδρεια – Τρίκαλα 0-5

Ραχιά – Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ 1-6

Κοπανός – Επισκοπή (αναβλήθηκε)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής