breaking news Νέο

Χρονογράφημα : Ξεμπερδέψαμε και με την Καρδίτσα - Γράφει ο Φοίβος Ιωσήφ

Χρονογράφημα : Ξεμπερδέψαμε και με την Καρδίτσα - Γράφει ο Φοίβος Ιωσήφ

Είναι γεγονός πως ήταν πολύ ενοχλητική η Καρδίτσα κατά μεσής του  Θεσσαλικού κάμπου. Εμπόδιζε τις θεριζοαλωνιστικές μηχανές  να θερίσουν χειμώνα- καλοκαίρι. ¶σε που ξεπάγιαζε και ο κόσμος από τους άσχημους βοριάδες κάθε Γενάρη. Ησυχάσαμε και μετακομίσαμε στο υπερπέραν. Βρήκαμε την ησυχία μας. Οι στατιστικές υπηρεσίες του κράτους δίνουν μείωση πληθυσμού 50.000 ανθρώπους κατ έτος στην Ελλάδα, δηλαδή σε δέκα χρόνια θα είμαστε λιγότεροι  Έλληνες κατά πεντακόσιες χιλιάδες. Σε είκοσι χρόνια κατά ένα εκατομμύριο. Σκασίλαμ, όσο θα αραιώνουμε τόσο θα παχαίνουμε κατά το πρότυπο των σκόρδων, μια χαρά θα περάσουμε, μην ανησυχείτε καθόλου, κοιμηθείτε αναπαυτικά στο κρεβάτι σας, ή ακόμη και όρθιοι, όπως σας βολεύει. Για φέτος με την μείωση του πληθυσμού μας χάσαμε μια πόλη σαν την Καρδίτσα, πέρυσι είχαμε χάσει μία Κομοτηνή, για του χρόνου είναι προγραμματισμένη η Χαλκίδα και πάει λέγοντας, υπάρχει ακόμα απόθεμα Ελληνικών πόλεων, δεν πρέπει να θορυβείστε, όλα βαίνουν κατ’ ευχήν. Για το τέλος έχουμε αφήσει το παραγωγικό Κολωνάκι και την οδό Φυλής με την οργιοδέστερη αναπαραγωγικότητα. Όλα καλά θα πάνε, κοιμηθείτε!

 

Η Ελληνική επαρχία συρρικνώνεται με ρυθμούς αυτοκτονίας και το κράτος καθεύδει με ροχαλητό άρρενος λέοντος. Παρακολουθεί με επιστημονικά όργανα την κυκλοφορία της οδού Σταδίου στην έξοδο προς το Σύνταγμα και στηρίζει τον κάθε ιδιοκτήτη να διέλθει από την ιστορική πλατεία για να πεισθεί ο κάθε δύσπιστος Ευρωπαίος περί της σφριγηλότητας της Ελληνικής οικονομίας. Στην Ελλάδα πλέον υπάρχει μόνον άνω και κάτω κοιλία μετά της στεφανιαίας αορτής.

Νεφρά, πνεύμονες και ήπαρ  έχουν ήδη αποσωληνωθεί και αναμένουμε τους λήπτες Γερμανούς, Τούρκους και Ρώσους για να τους τα μεταμοσχεύσουμε, γιατρούς έχουμε άριστους, όλους θα τους αναστήσουμε, αρκεί να κρατήσουμε τους ρυθμούς μείωσης του πληθυσμού μας αναλλοίωτους. Πρέπει να αποδείξουμε ότι στην κατηφόρα είμαστε οι ταχύτεροι, όποιος θέλει ας μας συναγωνισθεί, θα σπάσει τα μούτρα του. Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα παροχής των μεταπτυχιακών και των διαβοήτων Διδακτορικών σε κάθε Ελληνόπουλο και Ελληνοπούλα για να αποδείξουμε στα άλλα κράτη πόσο θα τους βοηθάμε πάντα στην παραγωγή φαρμάκων, αυτοκινήτων και ηλεκτρολογικού υλικού. Αποδεικνύουμε καθημερινά τον αλτρουισμό μας και τα ευγενή αισθήματα προς τις παραγωγικές χώρες, με την υπόσχεση πως ουδέποτε θα τις ενοχλήσουμε στην προσπάθειά τους να μας πουλήσουν τα πάντα εκτός από την διάθεσή τους για δουλειά.

 

Η πατρίδα μας μαραζώνει και συρρικνώνεται και εμείς ασχολούμαστε με την ταχύτητα έκδοσης των συντάξεων. Στους αναπαυόμενους γερόντους έχουμε αφήσει κάθε ελπίδα αναβίωσης της κοινωνίας μας. Ο προγραμματισμός δείχνει εντός της δεκαετίας εξαϋλωση και της Θεσσαλονίκης, αρκεί να διατηρήσουμε σε ανθρώπινα επίπεδα τις συντάξεις του Δημοσίου τομέως με προεξάρχοντα εκείνον της Ελληνικής Βουλής. Καϋμένο Σύνταγμα, πότε θα στερέψουν και σε σένα οι ορδές των αυτοκινήτων!!!!

 

Φοίβος Ιωσήφ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής