breaking news Νέο

Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Εύκολες νίκες των φαβορί

  • Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Εύκολες νίκες των φαβορί
  • Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Εύκολες νίκες των φαβορί

Ημέρα των φιλοξενούμενων η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας, καθώς μόνο ο Φίλιππος Μελίκης κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει την νίκη, που είναι και η πρώτη της φετινής περιόδου.

Στην κορυφή άρχισε να διαμορφώνεται η τριάδα που όπως δείχνουν μέχρι στιγμής τα πράγματα θα διεκδικήσει τον φετινό τίτλο.

Η Νάουσα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μωϋσίδη στο 29' κατάφερε με τρία γκολ του Ντέλλα στο δεύτερο μέρος να πάρει την πέμπτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος για το πρωτάθλημα και να παραμείνει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Τοπ σκόρερ και πρόσωπο του αγώνα ο Κώστας Ντέλλας που πέτυχε και τα τρία τέρματα της ομάδας του. Στο 52' συγκεκριμένα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στο αμέσως επόμενο λεπτό (53') έβαλε τη Νάουσα σε θέση οδηγού γράφοντας το 1-2.

Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις.

Η Αγκαθιά πέρασε με νίκη από το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας κερδίζοντας με 0-3 τον τοπικό Μ. Αλέξανδρο και έμεινε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 40' με τον Βαρότση που εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Ευαγγελόπουλου και με δύο γκολ στην επανάληψη ολοκλήρωσαν την σημαντική εκτός έδρας νίκη τους. Συγκεκριμένα στο 48' ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2 και στο 84' ο Συμεωνίδης διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παπαργυρίου (Βαλκάνος Α. - Χαλατζούκας).

Άνετο πέρασμα του Αστέρα Τριποτάμου από το γήπεδο του Κοπανού με νίκη επί του τοπικού ΓΑΣ με 1-6.

Ο μετέπειτα νικητής κατάφερε να πετύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό καθώς με την συμπλήρωση των πρώτων 5λεπτων προηγείτο ήδη με 0-2!

Στο 2' συγκεκριμένα ο Μεταϊ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 5' ο Μπέσσας με πλασέ από κοντά έγραψε το 0-2.

Ο Κοπανός αντέδρασε και στο 9' κατάφερε να μειώσει με σουτ του Κωστογλίδη και να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι.

Εκεί κάπου σώπασαν τα «κανόνια» των δύο ομάδων για το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Αστέρας Τριποτάμου ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοσή του πετυχαίνοντας άλλα τέσσερα τέρματα, με τους Μεταϊ (54'), Μπουλάρι (65'), Μεταϊ (68'), Τεμιρτζόγλου (78'), διαμορφώνοντας το τελικό 1-6.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Γκόγκας – Παζαρτζικλής).

Καλύτερος ο Φίλιππος Μελίκης στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού πήρε σπουδαία νίκη με αντίπαλο τον Άχθο Αρούρη που είναι και η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε στο 10' με τον μόνιμο σκόρερ των γηπεδούχων Μάριο Αργυρόπουλο. Το 1-0 ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ με κεφαλιά του Κίτσα στο 48' και πλασέ του Αργυρόπουλου στο 56' διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Αργυρίου – Μπέκας).

Νέα απώλεια βαθμών για την ομάδα του Μακροχωρίου απέναντι σε έναν αντίπαλο, τον ΠΑΟ Κουλούρας, που πίστευε δύσκολα ή εύκολα θα τον κερδίσει.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με λίγες σχετικά φάσεις μπροστά στα καρέ των δύο ομάδων, ενώ το δεύτερο ανήκε εξ' ολοκλήρου στην γηπεδούχο ομάδα του Μακροχωρίου, που πίεσε, δημιούργησε ευκαιρίες, με κορυφαίο το πέναλτι που κέρδισε στο 75' και δεν κατάφερε να αξιοποιήσει ο Γιώργος Τσακαλίδης που ανέλαβε την εκτέλεσή του, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να λήξει ισόπαλο δίχως τέρματα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης (Γκόγκος – Γκαλαϊτσής).


βαθμολογίες

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής