breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Με το αριστερό τα Τρίκαλα

Γ' Εθνική : Με το αριστερό τα Τρίκαλα

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, αφού στην πρεμιέρα έχασε στην έδρα του από τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης με 0-2.

Ο εκπρόσωπος της Ημαθίας στην Γ' Εθνική πραγματοποίησε καλή εμφάνιση με το τελικό αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα, αφού παρότι για περισσότερη από μία ώρα αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο (στο 30' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Πεϊκος), στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του, δεν κατάφερε όμως να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ είχε σοβαρά παράπονα και από τα σφυρίγματα του Κοζανίτη διαιτητή Κεχαγιά (Σάκκος – Δρουδάκης).

Ο Μακεδονικός προηγήθηκε σχετικά νωρίς στο σκορ (11') με τον Τσουκάνη, που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των Τρικάλων και από κοντά έκανε το 1-0.

Η γηπεδούχος ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει και παρότι, όπως ήδη αναφέραμε στο 30' έμεινε με παίκτη λιγότερο, πίεσε, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει, ενώ στο 10' και σε τράβηγμα αντιπάλου, στον Λίτσι, που ήταν έτοιμος να σκοράρει, ο Κοζανίτης διαιτητής του αρνήθηκε το πασιφανές πέναλτι.

Τελικά στις καθυστερήσεις του αγώνα και σε μία κόντρα επίθεσή της η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχε και ένα δεύτερο γκόλ με τον Χατζηκωνσταντίνου, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής